miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti continuă să aibă probleme cu Covid-19! Ultimii depistaţi pozitiv: antrenorul Lucian Giurcă şi atacantul George Neacşu

699Vizualizari
Viitorul Dăeşti a abordat meciul cu Gaz Metan Mediaş 2, de la Copşa Mică, din week-end-ul trecut, fără antrenorul principal Lucian Giurcă şi atacantul George Neacşu, care au fost depistaţi pozitiv la ultimele teste de Covid-19. În aceste condiţii, pe banca tehnică s-a aflat antrenorul cu portarii Dragoş Geantă.
Pe de altă parte, echipa de la Fedeleşoiu i-a avut însă din nou la dispoziţie pe portarul Costin Marinoiu (integralist) şi pe jucătorii Florin Costea, Octavian Vasile, Gabriel Rizea şi Mario Diaconescu – care au absenat o bună perioadă din pricina Covid-19. Prezenţa acestora pe teren a fost posibilă după ce FRF a modificat protocolul medical din perioada de pandemiei. Astfel, fotbaliştii care au stat 14 zile în izolare nu mai trebuie să susţină teste de Covid-19, deoarece nu mai sunt contagioşi şi nu mai pot transmite virusul, aşa că ei vor fi retestaţi abia după alte 90 de zile.