luni, iunie 24, 2024
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti e pregătită să facă din nou spectacol, de această dată, cu Petrolul Potcoava

1.35KVizualizari
Week-end-ul trecut, Viitorul Dăeşti a fost înfrântă în deplasare, de ACSO Filiaşi, cu scorul de 2-1, dar rezultatul nefast nu periclitează şansele echipei de la Fedeleşoiu de a face saltul în Liga a II-a, vara viitoare. În următoarea rundă, care va avea loc la finele acestei săptămâni, formaţia antrenată de Adi Popa şi Marian Deaconescu va avea parte de o misiune mai uşoară, în condiţiile în care va primi, pe teren propriu, vizita echipei Petrolul Potcoava. Fără îndoială, Florin Costea & Co. sunt pregătiţi să facă din nou spectacol şi să-şi treacă în cont încă trei puncte.
În meciul din tur, de la Potcoava, Viitorul Dăeşti s-a impus cu scorul de 2-1. Fotbaliştii din judeţul Olt au deschis scorul prin Laurenţiu Ana (în minutul 33, din penalti), dar echipa vâlceană a întors rezultatul în favoarea sa printr-o „dublă” semnată de Florin Pîrvu. „Şeptarul” de la Fedeleşoiu a înscris în minutele 43 şi 54, cel de-al doilea gol fiind dintr-o lovitură de la 11 metri.
Meciul Viitorul Dăeşti – Petrolul Potcoava este programat sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „Gheorghe Ciucioi”, de la Fedeleşoiu.