joi, februarie 29, 2024
Fotbal Național

Viitorul Dăești – Flacăra Horezu se joacă vinerea aceasta, în Zăvoi. Află lotul cu care echipa de la Fedeleșoiu luptă pentru Liga a II-a!

1.33KVizualizari

• meciul dintre cele două formaţii vâlcene va începe la ora 15.00

Viitorul Dăești va da totul în acest sezon, pentru a se clasa pe locul 2 în clasament, astfel încât să se califice la barajul pentru promovare în a doua divizie națională. După 3 ani și jumătate pe care i-a petrecut la Flacăra Horezu, Adrian Popa a început iarna aceasta un nou proiect. Astfel, vineri, 12 martie, de la ora 15.00, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi, fotbalistul în vârstă de 31 de ani își va înfrunta chiar fosta echipă. „Este foarte important să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate, astfel încât să obținem cât mai multe rezultate bune în campionat. Pentru mine și colegii mei, fiecare meci este la fel de important”, a spus Adrian Popa.

Viitorul Dăeşti are 24 de jucători în lot, dintre care şapte sunt nou-veniţi

Lotul echipei Viitorul Dăeşti pentru cea de-a doua parte a sezonului Ligii a III-a este alcătuit din 24 de jucători. Este vorba de Costin Marinoiu, Dragoş Geantă şi Bogdan Eftimie (transferat chiar săptămâna trecută de la Flacăra Horezu) – portari, Samson Nwabueze, Cristian Munteanu, Vlad Mocioacă, Mihai Deaconescu, Octavian Vasile, Adrian Bărbuți, Marian Roșianu, Robert Pîrvu, Lucian Iordache, Gabriel Rizea, Gabriel Precup, Ştefan Pufu, Ciprian Talpoș, Vlad Bicuschi, Andrei Dima, Radu Georgescu, Adrian Popa, Sebastian Preda, Florin Costea, George Neacșu şi Alin Bunescu (jucători de câmp).
Aşa cum se observă, pe lângă cei cinci fotbalişti transferaţi de la Flacăra Horezu (Adi Popa, Cristi Munteanu, Gabi Precup, Sebi Preda şi Bogdan Efitimie), Viitorul Dăeşti mai are alte două noutăţi în lot: Vlad Mocioacă (născut în 2002) şi Vlad Bicuschi (2003). Primul provine de la Rapid Bucureşti (Liga a II-a), iar cel de-al doilea e originar din Satu Mare şi a evoluat cândva la Şoimii Lipova. În plus, s-a întors la echipă şi „fiul rătăcitor” Andrei Dima.