Fotbal Național

Viitorul Dăeşti, încă o remiză pe teren propriu. Fortuna Becicherecu Mic a plecat neînvinsă de la Fedeleşoiu

1.38KVizualizari

În această după amiază, Viitorul Dăeşti a disputat un nou meci în Liga a III-a, în cadrul etapei a 5-a a Seriei a IV-a. Echipa fondată de George Popolan a înfruntat, pe teren propriu, pe Fortuna Becicherecu Mic. Partida a fost extrem de echilibrată şi s-a încheiat până la urmă la egalitate, cu scorul de 2-2 (după 1-1, la pauză). Formaţia timişeană a reuşit, astfel, să rămână, în continuare, neînfrântă, performanţă cu care, în Seria a IV-a, se mai poate mândri doar FC „U” Craiova 1948, lidera incontestabilă a ierarhiei.

Golurile vâlcenilor au fost marcate de Florian Pârvu (din penalti) şi Florin Costea

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 4, prin Ovidiu Oancia, iar Viitorul Dăeşti a restabilit egalitatea din penalti, în minutul 26, prin Florian Pârvu. Imediat după pauză, echipa vâlceană a trecut în avantaj, după un gol înscris de Florin Costea, în minutul 54. Din păcate, jucătorii de la Fortuna Becicherecu Mic au plecat cu un punct nesperat de la Fedeleşoiu, după ce au marcat din nou, în minutul 77, prin Dacian Bîrză.
Trupa antrenată de Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă a avut ghinion cu carul şi în acest meci, în special în repriza secundă, când două mingi au lovit transversala porţii timişene. Prima oară, în minutul 62, la o deviere a unui fundaş advers, iar, apoi, în minutul 88, după o lovitură de colţ, când balonul a fost reluat de un vâlcean şi a căzut pe transversală. De partea cealaltă, după pauză, oaspeţii au înscris la singura ocazie de gol de care au beneficiat.

Elevii lui Mangalagiu şi Giurcă vor juca, etapa viitoare, în fieful echipei Progresul Pecica

Pentru Viitorul Dăeşti, aceasta este cea de-a doua remiză consecutivă pe teren propriu, precedenta fiind cea din meciul cu LPS Cetate Deva (1-1), care a avut loc în urmă cu exact două săptămâni. După cinci etape, Florin Costea & Co. au 8 puncte în cont şi vor juca, în următoarea rundă, în deplasare, în fieful grupării arădene Progresul Pecica. Meciul se va disputa week-end-ul viitor, mai precis sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 17.00.