Fotbal Național

Viitorul Dăeşti, încă o victorie cu Minerul Costeşti. În cele două meciuri cu rivala din judeţ, elevii lui Mangalagiu au avut un golaveraj de 7-0!

178Vizualizari
Săptămâna aceasta, Minerul Costeşti şi Viitorul Dăeşti s-au întâlnit de două ori în decursul a doar patru zile. După meciul din turul 1 al Cupei României, de miercuri, 9 septembrie, cele două echipe vâlcene s-au înfruntat şi în runda inaugurală a noului sezon al Ligii a III-a. Ambele partide s-au disputat pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi şi au fost câştigate de formaţia antrenată de Gabriel Mangalagiu.
După 5-0 în meciul de la mijlocul săptămânii, Viitorul Dăeşti s-a impus şi în partida din campionat, de această dată doar cu 2-0 (după 1-0, la pauză). Ambele goluri s-au marcat spre finalul fiecăreia dintre cele două reprize. Octavian Vasile a deschis scorul în minutul 35, iar golgheterul Florin Costea a stabilit rezultatul final, în minutul 78.
În primele două meciuri oficiale din acest sezon, elevii lui Gabriel Mangalagiu au marcat şapte goluri şi nu au primit niciunul, o performanţă pe care nu au reuşit-o în campionatul trecut, când apărarea a dat mari dureri de cap staff-ului tehnic de la Fedeleşoiu.