Fotbal Național

Viitorul Dăeşti îşi va relua antrenamentele din 12 iulie. După două săptămâni, echipa va intra în cantonament la…

170Vizualizari
Fotbaliştii de la Viitorul Dăeşti (formaţie clasată pe locul 3 în ultimul sezon al Ligii a III-a) se află în vacanţă de la finele lunii mai. Potrivit afirmaţiilor antrenorului-jucător Adi Popa, cel mai probabil, echipa de la Fedeleşoiu îşi va relua pregătirile în prima jumătate a lunii iulie. „N-am stabilit sigur când va avea loc reunirea, dar, în principiu, ar fi vorba de luni, 12 iulie. Vom avea câteva zile cu antrenamente de reacomodare la efort, care se vor desfăşura la Fedeleşoiu”, a spus Adi Popa.
Viitorul Dăeşti va intra apoi într-un cantonament, când componenţii lotului vor fi cazaţi la baza de la Fedeleşoiu, la fel ca şi în iarnă, dar aceştia ar putea face recuperarea la un centru spa din staţiunea Călimăneşti-Căciulata, la fel ca şi vara trecută. „După ce ne vom relua pregătirile, vom stabili şi detaliile în ceea ce priveşte cantonamentul de vară. Stagiul ar urma să aibă loc după perioada de recomodare la efort, mai precis la două săptămâni după ce vom reîncepe antrenamentele, adică, pe la finele lunii iulie”, a încheiat Adi Popa.
Chiar dacă se află foarte aproape de a fi cooptat ca antrenor la Centrul de copii şi juniori de la SCM Rm. Vâlcea, Marian Deaconescu îşi va continua activitatea şi la echipa de la Fedeleşoiu, aşa că va fi alături de Viitorul Dăeşti în campania de pregătire din această vară.