Fotbal Național

Viitorul Dăeşti joacă miercurea aceasta, de la ora 18.00, cu Unirea Bascov, la Fedeleşoiu

990Vizualizari

Săptămâna trecută, jucătorii de la Viitorul Dăeşti s-au aflat într-un stagiu centralizat de pregătire la Câineni, unde „şi-au încărcat bateriile” pentru viitorul sezon competiţional. Antrenorii Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă i-au alergat în continuu pe fotbalişti, mai ales că urmează un an foarte greu în Liga a III-a, cu deplasări foarte lungi şi obositoare. „Am avut condiţii foarte bune la Câineni, unde am fost cazaţi la o pensiune frumoasă de la Râul Vadului. Cantonamentul a fost foarte bun, am pus acces în special pe încărcarea fizică. Antrenamentele tehnico-tactice le-am făcut pe terenul din Brezoi. Sper ca tot ceea ce am acumulat în acest stagiu să se vadă şi în campionat”, a spus Mangalagiu.

Gabriel Mangalagiu: „Cu excepţia jucătorilor tineri, asupra cărora încă nu ne-am decis pe care îi păstrăm, lotul e aproape concretizat”

Antrenorul principal de la Viitorul Dăeşti s-a referit, în continuare, la amicalul cu Cozia Călimăneşti, de vinerea trecută, pe care nou-promovata în Liga a III-a l-a câştigat cu 4-2. „Băieţii au fost foarte motivaţi, deşi poate că unii au acuzat şi o stare uşoară de oboseală după stagiul de la Câineni. Am văzut multă atitudine în joc, un lucru care mi-a plăcut, de aceea n-am ce să reproşez. Bineînţeles însă că mai sunt şi multe aspecte de pus la punct. Avem câţiva jucători tineri noi, care trebuie să ajungă repede la un nivel înalt, ca să facă faţă în Liga a III-a. Cu excepţia jucătorilor tineri, asupra cărora încă nu ne-am decis pe care îi păstrăm, lotul e aproape concretizat. Până acum, îi avem la dispoziţie pe Marinoiu, Talpoş, Dima, Rizea, Vlad, Roşianu, Preoteasa, Negoiţă şi pe Osiceanu. Ultimul vine de la FC Voluntari 2 şi a fost în stagiul de săptămâna trecută, iar cu Cozia a bifat primul meci pentru noi”, a adăugat Gabriel Mangalagiu.

Campioana Vâlcii ar putea disputa încă un amical sâmbătă, 17 august

Viitorul Dăeşti va disputa următorul amical miercurea aceasta, de la ora 18.00, cu Unirea Bascov, la Fedeleşoiu. Iniţial, argeşenii trebuiau să joace pe 14 august cu Flacăra Horezu, în Zăvoi, însă planurile le-au fost date peste cap din cauza eliminării din Cupa României, dar şi pentru că „olarii” au fost programaţi în turul 2 al competiţiei organizate de FRF, în care se vor duela cu Minerul Costeşti. Adi Dulcea a găsit imediat varianta de rezervă şi a ales tot o deplasare la Vâlcea, dar până la Fedeleşoiu, pentru o partidă cu nou-promovata în Liga a III-a.
Potrivit afirmaţiilor lui Gabriel Mangalagiu, Viitorul Dăeşti ar putea disputa încă un meci de pregătire, sâmbătă, 17 august, probabil tot la Fedeleşoiu. „În ultimul nostru joc înainte de startul Ligii a III-a, vrem să întâlnim un adversar mai uşor”, a conchis Mangalagiu.