Fotbal Național

Viitorul Dăeşti joacă vinerea aceasta, în deplasare, în fieful echipei Şoimii Lipova

335Vizualizari

• meciul va începe la ora 14.00

Din cauza eşecului suferit sâmbăta trecută, pe teren propriu, împotriva echipei Naţional Sebiş (3-1), Viitorul Dăeşti a rămas cu 15 puncte în cont şi a picat trei locuri (de pe 5, pe 8) în ierarhia Seriei a IV-a din Liga a III-a. În acest moment, trupa antrenată de Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă se află şi la „minus 3” în clasamentul „adevărului”, astfel că are nevoie să aducă neapărat puncte din deplasare, pentru a-şi redresa situaţia şi a nu intra în „zona nisipurilor mişcătoare”.
Proximul prilej când fotbaliştii lui George Popolan vor putea să-şi arate din nou valoarea va fi chiar meciul din acest week-end, când campionii Vâlcii vor evolua în deplasare, în fieful echipei Şoimii Lipova, în etapa a 11-a a Ligii a III-a. Gruparea arădeană nu e deloc una de speriat, atâta timp cât, în rundele care au avut loc până în prezent, a adunat doar 13 puncte şi ocupă abia locul 10 în clasament, la două „lungimi” şi două poziţii în spatele formaţiei de la Fedeleşoiu.

Distanţa rutieră de la Rm. Vâlcea la Lipova este de 343 de kilometri

Meciul dintre Şoimii Lipova şi Viitorul Dăeşti se va disputa vineri, 1 noiembrie (deoarece arădenii au jucat vinerea, până acum, pe teren propriu). Duelul va începe la 14.00, aceasta fiind ora în care vor avea loc partidele în luna noiembrie, ultima din 2019 în care vor mai fi programate etape în Liga a III-a. Ca de obicei, lotul echipei vâlcene va pleca spre Arad încă de joi, 31 octombrie, urmând a se caza peste noapte la o pensiune din Ineu. Elevii lui Mangalagiu şi Giurcă vor face, ulterior, deplasarea la Lipova în dimineaţa zilei de vineri, 1 noiembrie.
Distanţa rutieră de la Ineu până la Lipova este de doar 55 de kilometri, în timp ce de la Rm. Vâlcea la Lipova sunt 343 de kilometri, imposibil de parcurs într-o singură zi, acesta fiind motivul pentru care ambele echipe vâlcene din Liga a III-a au ales să plece în vestul ţării cu o zi înainte şi să se cazeze la Ineu (şi Flacăra Horezu a procedat de fiecare dată la fel!).