sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti nu trebuie să piardă la CSM Alexandria. Cu un succes, Adi Popa & Co. sunt 100 % siguri de baraj

894Vizualizari
Viitorul Dăeşti a regăsit drumul spre succes, week-end-ul trecut, când s-a impus, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi, în faţa grupării Vediţa Coloneşti (2-1). În etapa din săptămâna Paştelui, Adi Popa & Co. vor disputa o partidă foarte grea, decisivă pentru calificarea la barajul de promovare în Liga a II-a. Astfel, vineri, 22 aprilie, de la ora 17.00, echipa de la Fedeleşoiu va juca în deplasare, în fieful formaţiei CSM Alexandria, principala sa contracandidată din lupta pentru clasarea pe locul 2 în play-off-ul Seriei a VI-a din Liga a III-a.
În acest moment, distanţa dintre cele două echipe este de cinci puncte, aşa că vâlcenii nu trebuie să piardă în niciun caz în Teleorman, pentru a păstra avansul faţă de rivali. Mai mult decât atât, cu o victorie, Viitorul Dăeşti s-ar desprinde la opt „lungimi” de CSM Alexandria, cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului, şi va fi 100 % sigură de faptul că va disputa, în lunile mai şi iunie, barajul pentru Liga a II-a.
În meciurile directe de până acum, echipa de la Fedeleşoiu se află în avantaj. În sezonul regulat, Viitorul Dăeşti s-a impus în tur, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe 22 octombrie, iar partida retur, din 26 martie, s-a terminat la egalitate (0-0). Ulterior, cele două rivale s-au întâlnit o dată şi în play-off, pe 1 aprilie, pe Stadionul „Municipal” din Rm. Vâlcea, când s-a înregistrat, din nou, o remiză (1-1).