Fotbal Național

Viitorul Dăești s-a despărțit de un jucător. Acesta a fost, probabil, autorul celui mai frumos gol din tur

656Vizualizari

Raul Horumbă a anunțat că a încheiat colaborarea cu Viitorul Dăești și este pregătit pentru un nou contract, mult mai fructuos. Fotbalistul a mai precizat că, deocamdată, analizează ofertele pe care le are și urmează să ia cea mai bună decizie în acest sens în zilele următoare.
Deşi e foarte tânăr, fiind născut pe 16 martie 1998, deci va împlini peste exact două luni vârsta de 22 de ani, Raul Horumbă are deja câteva zeci de meciuri în Liga a III-a, pentru trei echipe: ACS Şirineasa, ACS Energeticianul (cu care a promovat şi în Liga a II-a) şi Viitorul Dăeşti. În toate, destinul său s-a legat de antrenorul Gabriel Mangalagiu, care l-a avut mereu elev la cele trei grupări amintite.
În actualul sezon al Ligii a III-a, Raul Horumbă a reuşit să-şi treacă şi numele pe lista marcatorilor pentru echipa lui George Popolan, în meciul cu CS Comunal Dumbrăviţa, de la Fedeleşoiu, care a avut loc pe 5 octombrie, în cadrul etapei a 7-a. Partida respectivă s-a încheiat la egalitate, iar mijlocaşul de doar 22 de ani a înscris un gol de senzaţie – direct din corner! – în minutul 90+3, cu care a pecetluit şi scorul final (3-3).