Fotbal Național

Viitorul Dăeşti se va bate pentru calificarea în play-off-ul Ligii a III-a, poate chiar de pe locul 1 în serie

240Vizualizari
Prin cele două victorii clare de săptămâna trecută (cu 5-0 şi 2-0), în faţa echipei Minerul Costeşti (nou-promovată în ultimul eşalon naţional), Viitorul Dăeşti a dovedit încă o dată că, la momentul actual, dispune de cel mai bun lot dintre cele trei echipe vâlcene de la nivelul Ligii a III-a.
Vedeta echipei de la Fedeleşoiu este, de departe, Florin Costea (35 de ani) – care a fost golgheter în Seria a IV-a, în sezonul trecut (cu 11 goluri). În plus, antrenorii Gabriel Mangalagiu, Lucian Giurcă şi Dragoş Geantă mai au la dispoziţie şi alţi jucători experimentaţi, cu multe meciuri la nivel naţional, precum Mihai Deaconescu, Octavian Vasile, Lucian Iordache, Radu Georgescu şi ultima achiziţie, nigerianul Samson Nwabueze.
Fără îndoială, gruparea de lângă Râmnic va fi singura din judeţul nostru care se va bate pentru calificarea în play-off, poate chiar de pe locul 1 în ierarhia Seriei a 7-a. Aşa cum se cunoaşte, la finele sezonului regulat (care se va întinde pe durata a 18 etape), primele două clasate din fiecare grupă a Ligii a III-a se vor înfrunta mai departe, în sistem eliminatoriu, pentru promovarea în eşalonul superior.