miercuri, februarie 24, 2021
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti şi Minerul Costeşti încheie anul 2020 în meci direct, la Fedeleşoiu

210Vizualizari

• partida va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 14.00

După remiza albă cu CSM Deva, din week-end-ul trecut, Viitorul Dăeşti a ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga a III-a. Mai mult decât atât, duelul cu formaţia antrenată de Ştefan Nanu a fost cel de-al doilea consecutiv în care echipa de la Fedeleşoiu n-a înscris pe teren propriu. În urmă cu două săptămâni, când formaţia de la Fedeleşoiu încă mai era antrenată de Lucian Giurcă, dăeştenii au pierdut în faţa Măgurii Cisnădie (cu 1-0).
Viitorul Dăeşti va avea şansa să-şi spele păcatele faţă de propriii suporteri în ultimul meci din acest an, care va avea loc la finele săptămânii. Astfel, în următoarea rundă din Liga a III-a, care va fi şi prima din returul campionatului actual, fotbaliştii primarului George Popolan vor primi, tot pe teren propriu, vizita rivalei din judeţ, Minerul Costeşti, de care o despart doar două puncte în clasament.

În primele două meciuri oficiale din acest sezon, Florin Costea & Co. i-au spulberat pe „ortaci”

Prin prisma rezultatelor consemnate deja în acest sezon între cele două echipe, Florin Costea, Octavian Vasile (FOTO – la minge) & Co. vor porni cu prima şansă în duelul care va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 14.00. Aşa cum se cunoaşte, în ambele meciuri oficiale care au avut loc în toamnă, Viitorul Dăeşti s-a impus fără mari emoţii, cu scorul de 5-0 în Cupa României (pe 9 septembrie) şi cu 2-0 în Liga a III-a (pe 12 septembrie), de fiecare dată în Zăvoi. La vremea respectivă, echipa din Dăeşti era antrenată de Gabriel Mangalagiu, iar cazurile de Covid-19 şi accidentările nu-şi făcuseră „cuib” la Fedeleşoiu, pentru a strica startul bun de sezon al formaţiei primarului George Popolan.
Între timp, Minerul Costeşti a căpătat mai multă omogenitate şi curaj, aşa că meciul cu Viitorul Dăeşti, din acest week-end, ar putea fi unul cu totul diferit. Rămâne de văzut cine va avea câştig de cauză la final, având în vedere că ambele combatante au mulţi fotbalişti cu experienţă în lot. Cu un nou antrenor pe banca tehnică, Petre Gigiu, care a debutat în meciul cu CSM Deva, și echipa de la Fedeleșoiu ar trebui să arate altfel, încet-încet!