Fotbal Național

Viitorul Dăeşti vrea revanşa cu Vediţa Coloneşti, după înfrângerea din Cupa României. Dacă înving, Adi Popa & Co. rămân pe locul 1!

357Vizualizari
După remiza albă cu Sporting Roşiori, Viitorul Dăeşti va juca, din nou, pe teren propriu, în etapa a 4-a a campionatului. De această dată, Adi Popa & Co. vor primi vizita echipei Vediţa Coloneşti, pe care au mai înfruntat-o şi luna trecută, în turul 2 al Cupei României. Pe 11 august, formaţia din judeţul Olt s-a impus la limită la Fedeleşoiu (1-0), graţie unui gol înscris, în minutul 36, de Alin Popa (fiul lui Vasile Popa, fost fotbalist în Zăvoi şi în Trivale).
Fotbaliştii de la Viitorul Dăeşti nu au uitat acea înfrângee, aşa că se gândesc să-şi ia revanşa, mai ales că o victorie în Liga a III-a ar fi mult mai importantă decât una în competiţia KO, pentru că îi va menţine în continuare pe locul 1 în Seria a VI-a, indiferent de rezultatele consemnate în celelalte partide.
După primele trei etape din actualul sezon, Vediţa Coloneşti are 6 puncte şi ocupă locul 3 în clasament. Viitoarea adversară a formaţiei de la Fedeleşoiu a câştigat ambele meciuri de pe teren propriu (2-1 cu CSM Alexandria şi 4-1 cu Petrolul Ploieşti), între care a cedat drastic în faţa echipei ACSO Filiaşi, în deplasare (0-4), pe care Viitorul Dăeşti a învins-o fără drept de apel în runda inaugurală.
Meciul Viitorul Dăeşti – Vediţa Coloneşti se va disputa sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Gheorghe Ciucioi”, de la Fedeleşoiu.