sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti vs Flacăra Horezu, în etapa a 5-a a Ligii a III-a, care va avea loc în week-end. SCM Rm. Vâlcea va juca în deplasare, iar Cozia Călimăneşti – pe teren propriu

174Vizualizari
La finele acestei săptămâni, va avea loc o nouă etapă în Liga a III-a. În Seria 6, două dintre echipele vâlcene vor evolua pe teren propriu, iar celelalte două – în deplasare. SCM Rm. Vâlcea va fi prima reprezentată a noastră care va intra în scenă, vineri, 22 septembrie, de la ora 17.00, când elevii lui Gabriel Mangalagiu vor înfrunta formaţia argeşeană Unirea Bascov, la Valea Ursului, pe Stadionul „Comunal”. În primele patru runde, trupa antrenată de Marius Stoica a acumulat patru puncte şi ocupă locul 6 în clasament.
Meciurile celorlalte trei echipe vâlcene din Liga a III-a sunt programate sâmbătă, 23 septembrie, tot de la 17.00. De departe, cel mai interesant duel va fi cel dintre Viitorul Dăeşti şi Flacăra Horezu, care se va disputa pe stadionul de la Fedeleşoiu. În schimb, Cozia Călimăneşti va primi, pe teren propriu, vizita formaţiei Petrolul Potcoava.