luni, martie 30, 2020
Fotbal Național

Viitorul Dăeşti vs. Gilortul Tg. Cărbuneşti / În acest week-end, la Fedeleşoiu, se întâlnesc două dintre echipele cu cele mai slabe apărări din Seria a IV-a

146Vizualizari

• meciul se dispută vineri, 8 noiembrie, de la ora 14.00

Fără Octavian Vasile, principalul servant pentru vârfurile de atac Florin Costea şi George Neacşu, Viiitorul Dăeşti a emis prea puţine pretenţii în ofensivă în meciul de la Pâncota, cu Şoimii Lipova, de vinerea trecută, unde a suferit un eşec drastic (0-4). În următoarea rundă din Liga a III-a, care va avea loc în acest week-end, echipa lui George Popolan va evolua, pe teren propriu, contra formaţei Gilortul Tg. Cărbuneşti. Confruntarea cu ultima clasată din Seria a IV-a e programat vineri, 8 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul de la Fedeleşoiu.
În acest duel, se vor întâlni două dintre echipele cu cele mai slabe defensive din Seria a IV-a, ambele având câte 27 de goluri încasate. După ultima rundă, nu Viitorul Dăeşti şi Gilortul Tg. Cărbuneşti sunt însă pe primul loc din Seria a IV-a la acest capitol, ci ACS Poli Timişoara. Formaţia de pe Bega a luat cinci „boabe” week-end-ul trecut, la Naţional Sebiş, astfel că a ajuns acum la „cota 28” şi deţine „lingura de lemn” în ceea ce priveşte calitatea apărării.
Altfel, de menţionat este şi faptul că gruparea gorjeană a obţinut abia săptămâna trecută prima victorie din acest sezon (1-0, acasă, cu ACS Ghiroda şi Giarmata Vii), aşa că vine la Fedeleşoiu cu un moral ridicat. Cum diferenţa de valoare este însă de partea jucătorilor pregătiţi de Gabriel Mangalagiu şi Lucian Giurcă, în mod normal, Gilortul Tg. Cărbuneşti ar trebui să plece de la Vâlcea „cu coada între picioare”.