joi, februarie 29, 2024
Fotbal Județean

Viitorul Mateeşti a condus 30 de minute la Guşoeni, dar apoi… „Adversarii au recunoscut că, dacă am fi terminat prima repriză în avantaj, nu se ştie cum s-ar fi încheiat meciul”

787Vizualizari
Viitorul Mateeşti a pierdut meciul pe care l-a disputat în acest week-end, în deplasare, în fieful echipei CS Guşoeni. Fotbaliştii din localitatea administrată de primarul Ilie Cosmin Anghelescu (FOTO – jos) le-au oferit însă o replică dârză adversarilor, în special în prima repriză, când au condus cu 1-0 după primele 30 de minute. Vicelidera Ligii a V-a a întors rezultatul în favoarea sa până la pauză (2-1), iar în cel de-al doilea mitan şi-a trecut în cont o victorie concludentă (cu scorul de 7-2). Golurile echipei Viitorul Mateeşti au fost marcate de Gâje şi Alex Cincă.

În pofida înfrângerii, primarul din Mateeşti, Ilie Cosmin Anghelescu, nu a fost supărat la final. „Din păcate, în acest duel, nu ne-am putut baza pe toţi jucătorii. Unii dintre ei au acuzat unele probleme personale, iar alţii n-au putut să lipsească de la serviciu. Chiar şi aşa, n-am jucat rău, ci dimpotrivă, am condus cu 1-0 în primele 30 de minute, însă apoi experienţa adversarilor şi-a spus cuvântul. După meci, am vorbit cu Alex Concioiu – oficialul echipei CS Guşoeni – şi mi-a spus că a apreciat mult evoluţia noastră. Chiar a recunoscut că dacă ne-am fi menţinut până la pauză în avantaj, nu se ştie cum s-ar fi terminat meciul. Pe lângă cele două goluri, ne-am mai creat şi alte ocazii de a marca, însă jucătorii noştri n-au fost suficient de concentraţi la finalizare. Pe de altă parte, şi în defensivă am comis multe greşeli. Una peste alta, n-am prins deloc o zi bună!”, a precizat Ilie Cosmin Anghelescu.
CS Guşoeni şi Viitorul Mateeşti se vor mai întâlni o dată până la sfârşitul acestui sezon, într-o restanţă din tur, din cadrul etapei a 12-a. Meciul va avea loc după ultima rundă a campionatului, pe terenul echipei din localitatea administrată de primarul Ilie Cosmin Anghelescu.