marți, mai 17, 2022
Fotbal Județean

Viitorul Mateești, cea mai în formă echipă a momentului! Bogdan Șurlin & Co. au învins-o din nou pe Oltețul Alunu și au confirmat pronosticul primarului Ilie Cosmin Anghelescu

1.52KVizualizari
Nu mai e nicio îndoială! Viitorul Mateești este cea mai în formă echipă de nivel județean din această vară, iar numeroasele rezultate pozitive obținute în amicalele din ultima perioadă stau mărturie. Azi, trupa din comuna administrată de primarul Ilie Cosmin Anghelescu și-a confirmat din nou valoarea și a reușit să câștige și cel de-al doilea meci cu Oltețul Alunu 2016, ultima campioană a Ligii a IV-a (eșalonul de mijloc al fotbalului județean în momentul izbucnirii pandemiei de Covid-19).
După 7-2 pe teren propriu, în urmă cu trei săptămâni, mai precis pe 13 iunie, de această dată, Viitorul Mateești s-a impus la limită, cu scorul de 2-1 (după 2-0, la pauză), prin golurile marcate de antrenorul-jucător Bogdan Șurlin și de Irinel Coconu. Fotbaliștii au reușit astfel să confirme pronosticul primarului Ilie Cosmin Anghelescu, care a afirmat, în exclusivitate pentru ziarul „Tribuna Vâlceană”, că Viitorul Mateești va triumfa și în partida retur, cu Oltețul Alunu, din deplasare. Lucru care s-a și întâmplat!

„Ne-am ținut de cuvânt și am învins din nou! Jucătorii noștri au prins iarăși o zi extraordinară, am condus cu 2-0 încă de la pauză, iar în plus am mai avut și alte ocazii de gol pe parcursul meciului. După amicalul de la Alunu, vom lua o pauză de o săptămână, pentru că oricum am evoluat într-un ritm infernal în ultima perioadă. Vom disputa următorul meci de pregătire pe 18 iulie, în compania unei adversare pe care o vom stabili în curând”, ne-a declarat primarul din Mateești, Ilie Cosmin Anghelescu (FOTO).