sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Județean

Viitorul Mateești, încă un succes de senzație: 6-2, cu Păstorul Vaideeni! Următorul amical, cu Oltețul Alunu…

1.3KVizualizari
Nu trece săptămână fără ca Viitorul Mateești, echipă antrenată de Bogdan Șurlin și Marinel Voicu să nu joace măcar un amical. Duminică, 6 iunie, trupa din localitatea condusă de primarul Ilie Cosmin Anghelescu a reușit să o răpună cu scorul de 6-2 pe Păstorul Vaideeni. Golurile învingătorilor au fost marcate de Gabriel Dinică (2), Irinel Coconu (2), Bogdan Şurlin şi Bebe Dumba.
La acest joc amical au asistat fostul ministru al Tineretului şi Sportului, senatorul Bogdan Matei, și deputatul Ştefan Ovidiu Popa. Amândoi au profitat de ocazie și pentru a discuta cu primarul Ilie Cosmin Anghelescu despre posibilitatea accesării de noi proiecte privind dezvoltarea localității.

„La Mateești, s-a format un grup de băieți minunați, cărora le place enorm să joace fotbal și o fac foarte bine. Sunt bucuros că avem, în sfârșit, o echipă de valoare, după atâția ani. Președintele Mihai Diaconescu are grijă ca totul să fie OK la club. Cu Păstorul Vaideeni, am folosit două echipe: una de seniori – în prima repriză și alta de juniori – în cea de-a doua parte a întâlnirii. Avem mulți jucători legitimați și continuăm să aducem tot ce mai bun din zona noastră. Următorul meci amical îl vom disputa cu Oltețul Alunu, o echipă cu experiență în județ. Sperăm să obținem un rezultat cât mai bun”, a explicat primarul din Mateeşti, Ilie Cosmin Anghelescu.