Fotbal Județean

Viitorul Mateeşti, învinsă de Victoria Frânceşti din cauza a trei erori de arbitraj (0-3)

1.57KVizualizari
Duminică, 10 aprilie, Viitorul Mateeşti a pierdut meciul cu Victoria Frânceşti, care s-a disputat la Slătioara, dar a fost considerat pe teren propriu pentru fotbaliştii din comuna administrată de primarul Ilie Cosmin Anghelescu. Adversarii s-au impus cu scorul de 3-0, dar succesul a fost facilitat şi de unele greşeli de arbitraj.
„Felicitări echipei noastre pentru meciul cu Victoria Frânceşti! Am făcut un joc bun, dar nu am reuşit să aducem cele trei puncte. Menţionăm că arbitrajul a fost unul defavorabil pentru noi, fiindcă două dintre golurile oaspeţilor au fost marcate din poziţie clară de ofsaid, iar nouă nu ne-a fost acordat un penalti”, au scris reprezentanţii echipei Viitorul Mateeşti, pe Facebook.

„Important este să facem sport şi să ne maturizăm în joc!”

„Am jucat bine, dar, dacă nu înscrii deloc, la final ajungi pierzi! Se ştie că fotbalul se joacă pe goluri! Am ratat foarte mult în primele 30 de minute, iar apoi a fost o fază în care asistentul n-a ridicat fanionul şi aşa a picat primul gol al adversarilor. Până la pauză, s-a făcut 3-0 pentru oaspeţi, între timp petrecându-se o altă greşeală de arbitraj, un nou gol din ofsaid. În plus, trebuia să beneficiem şi de lovitură de la 11 metri clară ca lumina zilei, pe care însă arbitrul (n.r.: Mădălin Dincă) nu ne-a acordat-o”, a explicat Ilie Cosmin Anghelescu.
După această înfrângere, primarul din Mateeşti a postat şi un mesaj motivaţional pentru jucători, pe pagina sa de Facebook. „Sportul te învaţă să ai caracter, te învaţă să joci după reguli, te învaţă să ştii ce înseamnă să câştigi şi să pierzi – te învaţă ce este viaţa! Un jucător este cel care se ridică, chiar şi atunci când nu poate. Important este să facem sport şi să ne maturizăm în joc. Succes şi mult noroc!”, a transmis Ilie Cosmin Anghelescu

Ilie Cosmin Anghelescu, despre meciul viitor, de la Inter Lăpuşata: „Sperăm ca jucătorii să încaseze prima de joc, de data aceasta!”

În următoarea etapă din Liga a V-a, Viitorul Mateeşti o va înfrunta, în deplasare, pe Inter Lăpuşata, de unde primarul Ilie Cosmin Anghelescu speră ca fotbaliştii săi să se întoarcă victorioşi. „Băieţii vor juca bineînţeles pe o primă de joc şi sperăm s-o şi câştige de data aceasta, nu să ne rămână tot nouă banii! În Liga a V-a, aşa cum s-a observat în mai multe meciuri, e loc de surprize, şi poate că vom face şi noi una, în partida cu Inter Lăpuşata, pentru a ne întoarce cu toate cele trei puncte puse în joc”, a afirmat primarul Ilie Cosmin Anghelescu. În runda din acest week-end, Inter Lăpuşata a condus-o cu scorul de 2-0 pe Alutus Sălătrucel, pe teren propriu, dar, până la urmă, meciul s-a încheiat cu 3-2 pentru echipa vizitatoare.