miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Județean

Viitorul Mateeşti merge ceas în Liga a V-a! Bogdan Şurlin & Co. au învins-o şi pe Alutus Sălătrucel

596Vizualizari
Etapa a 4-a a Ligii a V-a, care a avut loc week-end-ul trecut, le-a oferit prilejul jucătorilor de la Viitorul Mateeşti de a obţine o nouă victorie, spre marea bucurie a celor peste 100 de spectatori prezenţi la stadion. De această dată, formaţia înfiinţată în urmă cu un an de primarul Ilie Cosmin Anghelescu a dispus, pe teren propriu, de Alutus Sălătrucel, cu 2-0. Golurile au fost marcate de antrenorul-jucător Bogdan Şurlin şi de Gabriel Dinică.
„Etapa a 4-a aduce cele 3 puncte pentru noi. Am întâlnit, pe teren propriu, pe Alutus Sălătrucel, scorul final fiind 2-0. Bogdan Şurlin a dat eurogol. Felicitări băieţilor pentru evoluţie! Mulţumim spectatorilor pentru susţinere! Mulţumim Primăriei pentru eforturile depuse”, au transmis reprezentanţii echipei Viitorul Mateeşti, pe pagina de Facebook a clubului.
După patru runde, gruparea din comuna administrată de primarul Ilie Cosmin Anghelescu este pe locul 1 în Liga a V-a, cu un golaveraj mai bun decât vicelidera Oltul Ioneşti, care are, de asemenea, maximum de puncte (12). În etapa a 5-a, Viitorul Mateeşti va avea un examen foarte dificil, în deplasare, în fieful echipei AS Mihăeşti. Meciul se va disputa duminică, 31 octombrie, de la ora 11.00.