Fotbal Județean

Viitorul Mateești merge „strună” și la seniori, și la juniori A1! Lideră în Liga a V-a și clasată în Top 3 la nivel juvenil

368Vizualizari
Din această toamnă, comuna Mateești a revenit puternic în fotbalul județean, în condițiile în care primarul Ilie Cosmin Anghelescu a alcătuit două echipe de temut. Cea de seniori a acces în turul 3 al Cupei României (după ce a trecut de Oltețul Zătreni, la penaltiuri), iar în primele runde ale Ligii a V-a a triumfat de două ori (3-2 cu CS Șușani, acasă, și 7-0, cu Victoria Frâncești, în deplasare). Bogdan Șurlin & Co. se află astfel pe locul 1 în ierarhie, cu maximum de puncte (6), la fel ca și CS Gușoeni și Oltul Ionești, dar Viitorul Mateești are un golaveraj mai bun.
Mai mult decât atât, week-end-ul trecut, și juniorii A1 din localitatea administrată de Ilie Cosmin Anghelescu s-au întors victorioși din deplasare. Tinerii fotbaliști din Mateești s-au impus cu 4-0 în fața echipei CSȘ Rm. Vâlcea, în etapa a 2-a a campionatului, prin golurile marcate de Edi Lungu (2), Sebi Barbu și Cosmin Anghelescu – jr. În runda inaugurală, puștii de la Viitorul Mateești au remizat, acasă, pe teren propriu, cu Oltul Ionești (1-1), iar în acest moment se află în Top 3.