Fotbal Județean

Viitorul Mateeşti şi-a întărit banca tehnică. A revenit la echipă unul dintre antrenorii din trecut

476Vizualizari
Din această vară, după reconfirmarea participării în Liga a IV-a, Viitorul Mateeşti s-a întărit atât în ceea ce priveşte lotul de jucători, cât şi pe banca tehnică. Astfel, echipa din localitatea condusă de Cosmin Anghelescu l-a readus pe Marinel Voicu, iar primarul din Mateeşti a explicat motivele pentru care s-a luat această decize.
„L-am cooptat în staff-ul tehnic pe Marinel Voicu pentru a vedea mai bine jocul de pe marginea terenului. Alex Cincă e jucător şi nu prea putea să coordoneze activitatea şi din teren, aşa că era nevoie de un supervizor de pe banca de rezerve. Ne-am gândit că e mai bine să avem pe cineva pe margine, să-i îndrume pe fotbalişti în momentele când nu se descurcă. Marinel Voicu a mai activat în trecut ca antrenor, pentru juniorii noştri Under 19, dar apoi s-a retras o perioadă. După discuţiile pe care le-am avut vara aceasta, el a revenit alături de noi, chiar la echipa mare”, a declarat Cosmin Anghelescu.
În ceea ce priveşte lotul, Viitorul Mateeşti are trei noutăţi, iar în acest sens e vorba de jucători de la Livezi, Grădiştea şi Alunu. În rest, în afară de Cosmin Anghelescu jr. (care s-a transferat la grupa Under 17 de la SCM Rm. Vâlcea) nu a mai plecat nimeni, ceea ce înseamnă că echipa va fi puternică. „Ne-am întărit cu trei fotbalişti şi a plecat unul singur, deci, suntem mai mulţi, dar şi mai puternici. Poate mai reuşim să luăm încă 1-2, pentru că perioada de transferuri încă nu s-a închis, se mai pot face mutări până pe 4 septembrie, în speţă, şi săptămâna asta”, a încheiat primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu.