Fotbal Diverse

Viitorul Mateeşti (U19) – obiectiv îndeplinit: trei victorii la rând! Primarul Cosmin Anghelescu pregăteşte primele de joc

532Vizualizari
Miercuri, 26 octombrie, Viitorul Mateeşti a disputat în devans meciul cu CS Mădulari, din deplasare, din etapa a 8-a a Campionatului Judeţean de juniori Under 19. Aşa cum era de aşteptat, formaţia antrenată de Alex Cincă a confirmat calculele hârtiei şi s-a impus cu 4-1 (după 3-1, la pauză). Golurile învingătorilor au fost semnate de Cosmin Anghelescu jr., Mihai Butnarică, Darius Olaru şi Dănuţ Caragel. Cel de-al treilea marcator, al cărui nume coincide cu al mijlocaşului de la FCSB, a înscris ca pe marile stadioane: şut din diagonală, de la vreo 22 de metri, bară-gol!
„Partida cu CS Mădulari era programată duminică, dar, pentru că elevii sunt în vacanţă, am decis să ne întâlnim la mijlocul săptămânii. Ambele echipe au jucat bine, şi adversarii au încercat să paseze, nu să bubuie mingea! Victoria noastră este pe deplin meritată !În condiţiile în care am disputat în devans meciul de juniori şi nu vom mai evolua în week-end, 3-4 jucători tineri vor fi cooptaţi în echipa mare pentru confruntarea de Liga a IV-a cu Atletic Drăgăşani, din deplasare. Aşa cum am mai spus, e bine ca ei să fie alături de seniori şi să vadă care e atmosfera în Liga a IV-a. Îi ajută enorm să progreseze! De asta am şi jucat miercuri, pentru că regulamentul spune că nu poţi să foloseşti un junior într-un al doilea meci în mai puţin de 48 de ore. Altfel, dacă am fi evoluat duminică, aşa cum era programat iniţial duelul cu CS Mădulari, nu am mai fi putut să-i luăm pe copii şi la seniori”, a precizat primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu.

Pentru Viitorul Mateeşti, victoria de la Mădulari a fost cea de-a treia victorie consecutivă şi, cum am anunţat anterior – https://www.tribunavalceana.ro/in-urmatoarea-etapa-juniorii-under-19-de-la-viitorul-mateesti-vor-sa-i-ia-banii-primarului-cosmin-anghelescu/ – , după această serie, juniorii Under 19 din localitatea condusă de Cosmin Anghelescu vor intra în posesia unei prime consistente de joc. „Aşa cum am promis, la trei victorii la rând, tinerii fotbalişti vor primi o recompensă financiară. E un lucru fantastic că băieţii au câştigat din nou şi şi-au îndeplinit obiectivul. Mă voi ţine de cuvânt şi le vom oferi banii în zilele următoare, care vor fi viraţi din primărie, astfel încât să fie totul transparent. Încă nu am decis însă care va fi valoarea primei pe care le-o vom acorda”, a adăugat Cosmin Anghelescu.