joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Diverse

Viitorul Mateeşti (Under 19) a plecat cu 1 punct de la Alunu. Ambele goluri ale meciului au fost marcate din penaltiuri

232Vizualizari
Juniorii Under 19 de la Viitorul Mateeşti s-au întors neînfrânţi din deplasarea pe care au efectuat-o, week-end-ul trecut, la Alunu. Partida cu marea rivală din zonă, Olteţul, s-a încheiat cu scorul de 1-1 (după 0-0, la pauză), ambele echipe punctând din lovituri de la 11 metri. Tinerii fotbalişti din comuna condusă de primarul Cosmin Anghelescu au fost conduşi cu 1-0, dar au reuşit să egaleze in extremis, în ultimul minut de joc.
„Am avut un meci greu la Alunu, dar, până la urmă, am obţinut o remiză, în faţa unei echipe aflată deasupra noastră în clasament. Am jucat mai bine decât adversarii, ne-am creat mai multe faze de poartă decât ei, dar am avut ghinion la finalizare. Printre altele, am trimis o dată mingea şi în bară. Olteţul Alunu a avut o singură ocazie, cea din care a primit penaltiul prin care a deschis scorul. Atunci, a fost o ieşire întârziată a portarului Cosmin Petria, care în acest meci a primit şi banderola de căpitan de echipă. În ultimul minut, un jucător de-al nostru a scăpat spre poarta adversă, fiind faultat de portar, iar Mihai Butnărică a transformat lovitura de la 11 metri şi am egalat”, a detaliat Cosmin Anghelescu.
În următoarea etapă, echipa antrenată de Alex Cincă va primi, pe teren propriu, vizita formaţiei CSŞ Rm. Vâlcea, meciul fiind programat duminică, 2 aprilie, de la ora 17.00. În tur, Viitorul Mateeşti s-a impus cu scorul de 5-4.