miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Județean

Viitorul Mateeşti, victorie spectaculoasă şi cu Olteţul Alunu, ultima campioană a Ligii a IV-a (eşalonul de mijloc al fotbalului judeţean)

881Vizualizari
Săptămâna şi amicalul pentru Viitorul Mateeşti, echipa reînfiinţată toamna trecută de primarul Ilie Cosmin Anghelescu. În această duminică, Bogdan Şurlin & Co. s-au duelat, pe teren propriu, cu Olteţul Alunu 2016, ultima campioană a Ligii a IV-a, fostul eşalon de mijloc al fotbalului judeţean. Formaţia din Mateeşti şi-a confirmat parcursul de senzaţie din partidele de pregătire şi a reuşit să se impună din nou, de această dată cu scorul de 7-2 (după 4-1, la pauză). Jucătorii din localitatea administrată de Ilie Cosmin Anghelescu au depăşit astfel rezultatul cu care au câştigat în urmă cu o săptămână, când au dispus cu 6-2 de Păstorul Vaideeni.

Irinel Cazacu a reuşit o „dublă”, celelalte goluri ale învingătorilor fiind marcate de Irinel Coconu, Gabriel Dinică, Bogdan Şurlin, Bogdan Spătaru şi Bebe Dumba

Meciul de astăzi a început însă cu un gol al echipei reprezentate de Nicolae Birăruţ, care a punctat prin Nicu Bârsan (în minutul 9). Avantajul oaspeţilor n-a durat însă decât până în minutul 13, când Viitorul Mateeşti a restabilit egalitatea prin Irinel Coconu. Până la pauză, trupa pregătită de Bogdan Şurlin şi Marinel Voicu au mai punctat de încă trei ori, prin Gabriel Dinică („Badi”) – în minutul 26 şi Irinel Cazacu („Bombardierul”), care a reuşit „dubla”, după ce a înscris în minutele 38 şi 41.
La puţin timp de la începutul reprizei secunde, în minutul 56, antrenorul-jucător Bogdan Şurlin a urcat scorul la 5-1. În minutul 78, Olteţul Alunu a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Dacian Rada. Pe final, Viitorul Mateeşti a mai înscris însă de încă două ori, prin Bogdan Spătaru (în minutul 82) şi Bebe Dumba (în minutul 87), iar partida s-a încheiat cu 7-2 pentru formaţia primarului Ilie Cosmin Anghelescu.