sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Județean

Viitorul Mateeşti vs. Atletic Drăgăşani, duminică, de la 11.00. „Cu noile achiziţii, niciun meci nu va mai fi imposibil de câştigat!”

532Vizualizari
În următoarea etapă din Liga a IV-a, Viitorul Mateeşti o va înfrunta, acasă, pe Atletic Drăgăşani. Primarul Cosmin Anghelescu speră că echipa din localitatea sa va reuşi să-şi treacă în cont primul succes de pe teren propriu din sezonul actual.
„Dacă la Mălaia am acuzat contrele dure ale adversarilor, de această dată trebuie să ne impunem jocul şi să câştigăm. Sperăm la o victorie, care ar fi prima în noua structură. Vreau ca jucătorii să dea tot ce au mai bun, pentru că avem o altă echipă acum şi un lot mult mai bun. Avem dubluri pe toate posturile! Toate zonele sunt acoperite de jucători buni şi tehnici, care şi pasează excelent. Trebuie să începem să ne facem jocul, iar rezultatele bune vor veni de la sine. Cu noua echipă, niciun meci nu va mai fi imposibil de câştigat. Ne luptam şi înainte de la egal la egal cu aproape toate echipele şi aveam şanse să batem, numai că acum, cu lotul acesta, stăm mult mai bine faţă de multe dintre adversarele noastre”, a subliniat Cosmin Anghelescu.
Primarul din Mateeşti a explicat apoi şi cum vor decurge lucrurile în privinţa rotaţiei jucătorilor, pentru ca toţi componenţii lotului să primească minute pe teren. „Cum vom gestiona această situaţie, cu un lot atât de stufos!? Niciun meci nu seamănă cu altul, aşa că odată pot să joace unii, iar apoi – alţii! Aşa a hotărât conducerea clubului nostru! Nu se va supăra nimeni, de-a lungul sezonului, o să evolueze toţi jucătorii. Important e că lotul e mare şi avem pe fiecare compartiment câte 2-3 jucători. Atacanţi, mijlocaşi, fundaşi! Sunt destule dubluri pe posturi, nu mai trebuie să apelăm la improvizaţii şi să folosim forţat fotbalişti pe posturile pe care nu dau randament. Înainte de toate, mai importante sunt rezultatele, nu cine joacă şi cine nu! Nici înainte nu se punea problema să nu avem schimbări la dispoziţie, dar acum chiar sunt destule alternative”, a adăugat Cosmin Anghelescu.
Şi pentru acest sezon, oficialii de la Viitorul Mateeşti au menţinut primele de joc cu care i-au obişnuit pe jucători în trecut. Astfel, atât la seniori, cât şi la juniori, la trei victorii consecutive fotbaliştii vor primi câte un bonus financiar. În acest caz, un eventual succes cu Altetic Drăgăşani – în week-end – va fi prima bornă din drumul spre o primă de joc.