joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Național

Viitorul Şelimbăr, mega-superioară celor trei echipe vâlcene din Liga a III-a. 6 victorii în 6 meciuri şi un golaveraj de 20-2!

665Vizualizari
În cele 13 etape care au avut loc până în prezent în Liga a III-a, Viitorul Şelimbăr şi-a trecut în cont 12 victorii, singura sincopă fiind cu CSM Deva, într-un meci încheiat cu o remiză (1-1). Echipa sibiană nu mai poate fi detronată de pe locul 1, dar încă nu e sigură de promovarea mult visată, în condiţiile în care va trebui să treacă şi prin furcile caudine ale unui play-off, când primele două clasate din Seria 7 le vor înfrunta pe fruntaşele din Seria 8.
Viitorul Şelimbăr a avut parte de un început de an cel puţin interesant, pentru că le-a înfruntat, pe rând, pe cele trei echipe vâlcene din Liga a III-a. Elevii lui Florin Maxim au terminat perfect „tripla” din luna martie, cu trei victorii şi un golaveraj net, de 7-0. Prima oară, sibienii au învins-o cu 2-0 pe Minerul Costeşti (pe stadionul din Zăvoi), iar apoi au urmat succesele de la Avrig, cu Viitorul Dăeşti (tot 2-0) şi Viitorul Dăeşti (3-0).
Dacă punem la socoteală şi izbânzile din tur (de două ori 3-1, la Fedeleşoiu şi în Treapt), iar apoi scorul-fluviu cu Minerul Costeşti, de pe teren propriu (7-0), rezultă faptul că Viitorul Şelimbăr a fost mega-superioară echipelor vâlcene în acest sezon, în faţa cărora va încheia cu victorii pe linie şi un golaveraj de 20-2! Fără alte comentarii!