marți, octombrie 27, 2020
Fotbal Județean

Viitorul Voiceşti a făcut scor cu Recolta Laloşu (14-1), în ultima etapă a Ligii a V-a

359Vizualizari

Viitorul Voiceşti a încheiat en-fanfare sezonul actual al Ligii a V-a! În ultima rundă, echipa reprezentată de Florin Dinucu, Dorin Rădoi şi Cristi Vătafu a făcut show, pe teren propriu, cu Recolta Laloşu, în faţa căreia s-a impus categoric, cu scorul de 14-1 (după 6-1, la pauză). Golurile echipei din comuna administrată de primarul Florin Vătafu au fost marcate de Cristi Manea (6), Cristi Vătafu (3), Dorin Rădoi (3) şi Samuel Avram (2). „Din punctul nostru de vedere, ne pare rău că s-a terminat campionatul, pentru că, în ultima perioadă, am început să obţinem victorii din ce în ce mai clare, care i-au cam speriat pe adversari!”, a spus Florin Dinucu, jucător de bază la Voiceşti.

Florin Dinucu: „Primarul Florin Vătafu a pus mult suflet în această echipă şi ne bucură că l-am făcut fericit prin rezultatele bune”

Victoria cu Recolta Laloşu s-a lăsat, din nou, cu o petrecere la Voiceşti, primarul Florin Vătafu fiind cel care le-a oferit „bucate pe cinste”, atât jucătorilor săi, cât şi adversarilor. „Domnul primar Vătafu a ţinut să ne premieze pentru evoluţiile excelente din acest sezon, iar toţi jucătorii au apreciat gestul. El a pus mult suflet în această echipă şi ne bucură că l-am făcut fericit prin rezultatele bune. Sperăm ca, în sezonul viitor, dacă echipele din faţa noastră nu vor promova, să jucăm în Liga a IV-a. În acest sens, fac un apel către jucătorii cu potenţial fotbalistic şi cu bune intenţii din sudul judeţului să vină alături de noi, pentru a realiza lucruri frumoase în campionat, indiferent la ce nivel vom juca. Vrem ca fotbalul de calitate să facă, de-acum încolo, casă bună la Voiceşti!”, a subliniat Florin Dinucu. Acesta are acum promisiunea primarului Florin Vătafu că, în vară, va fi inclus în structura de conducere a clubului Viitorul Voiceşti, în funcţia de vicepreşedinte.