vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Național

Vinerea aceasta, Adi Popa & Co. vor să dispute încă un amical. O posibilă adversară ar putea fi Viitorul Pandurii Tg. Jiu (fosta ACS Şirineasa)

317Vizualizari
Dacă Naţional Sebiş se va retrage din campionat, jucătorii de la Flacăra Horezu vor profita de pauza pe care o vor avea săptămâna aceasta şi vor juca un nou meci amical. O posibilă adversară pentru Adi Popa & Co. ar putea fi echipa Viitorul Pandurii Tg. Jiu, una dintre revelaţiile Ligii a II-a, din moment ce ocupă locul 9 în clasament, la doar 4 puncte de Rapid Bucureşti, care se află pe ultima treaptă a podiumului. Duelul ar fi „momentul adevărului” pentru „olari”, dacă e să ţinem cont de faptul că fotbaliştii lui Nicu Sarcină au pornit în trombă în 2020, cu două victorii clare: 2-0 în deplasare la CS Mioveni şi 4-0 acasă cu concitadina Pandurii Tg. Jiu.
Potrivit informaţiilor furnizate de Adi Popa, amicalul pe care Flacăra Horezu l-ar putea disputa cu fosta ACS Şirineasa va fi fixat pentru vineri, 6 martie, pe terenul formaţiei gorjene. „Ar fi un test util foarte util pentru noi, mai ales că am întâlni o echipă aflată într-o formă foarte bună. Şi amicalul din week-end-ul trecut, cu Unirea Bascov a fost bun. Argeşenii alcătuiesc o echipă foarte puternică şi ne-au pus numeroase probleme”, ne-a precizat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu. Dacă amicalul cu gorjenii nu va rămâne „bătut în cuie”, va avea loc, în schimb, încă un test cu Minerul Costeşti.
Mai mult ca sigur, pentru amicalul de la finele săptămânii, staff-ul tehnic din Treapt va conta şi pe serviciile lui Ciprian Dinu. Experimentatul fundaş central a absentat motivat cu Unirea Bascov, din cauză că, în acea zi, a avut inspecţie la şcoală, el fiind profesor la Slatina.