Fotbal Național

Vinerea aceasta, Flacăra Horezu primeşte vizita echipei CSC Dumbrăviţa. „Obiectivul nu poate fi decât victoria!”

338Vizualizari

În următoarea rundă din Liga a III-a, care va avea loc în acest week-end, Flacăra Horezu va primi, pe teren propriu, vizita formaţiei CS Comunal Dumbrăviţa. Gruparea din Timiş se numără printre cele incomode din Seria a IV-a, iar dovada cea mai bună în acest sens e aceea că se află pe o poziţie superioară în clasament (locul 6), având două puncte în plus faţă de echipa vâlceană. Poate tocmai de aceea, antrenorul-jucător de la Flacăra Horezu, Adi Popa, a afirmat că partida de vinerea aceasta se anunţă a fi la fel de grea ca şi cele din ultimele trei etape, când „olarii” au suferit înfrângeri împotriva formaţiilor din vestul ţării: Crişul Chişineu-Criş (0-1, în deplasare), Fortuna Becicherecu Mic (0-2, acasă) şi Progresul Pecica (1-3, în deplasare).
„Ne aşteaptă încă trei etape grele, trei etape de foc! Aşa cum am mai spus, toate meciurile pe care le mai avem de disputat în această serie, până în iarnă, sunt foarte dificile. Pentru duelul din week-end, obiectivul nu poate fi decât victoria! Avem mare nevoie de succese în acest final de sezon, pentru a ne reveni. E important să regăsim drumul spre victorie, ne-ar ajuta enorm de mult din punct de vedere moral, deoarece nici jucătorii nu se simt prea confortabil după ce au pierdut de trei ori la rând. Nu ne aflăm într-o formă bună, dar trebuie să încercăm să acumulăm cât mai multe puncte. Sperăm să-i facem iarăşi fericiţi pe suporterii noştri, prin noi victorii!”, a subliniat Adi Popa.

De data aceasta, senegalezul Mansour Gueye chiar nu joacă, după ce a încasat încă un galben la Pecica

Din păcate, în partida din acest week-end, staff-ul tehnic din Treapt nu se va putea baza pe serviciile lui Mansour Gueye. Senegalezul a încasat un cartonaş galben în minutul 84 al meciului precedent, cu Progresul Pecica (pierdut cu 3-1), din deplasare, când şi antrenorul arădenilor, Dan Stupar a fost avertizat pentru proteste de către arbitrul clujean Vlad Inoan. „De data aceasta, Mansour Gueye chiar va lipsi! E bine totuşi că i-am recuperat pe câţiva dintre jucătorii care au fost accidentaţi în ultima perioadă. Astfel, la Pecica, a jucat şi Sebi Preda, iar vinerea aceasta, cu CSC Dumbrăviţa, îl vom avea disponibil şi pe Răzvan Olteanu, care şi-a revenit, uşor-uşor, şi poate juca fotbal din nou. El nu a evoluat etapa trecută din cauză că încă nu era refăcut sută la sută”, a conchis Adi Popa.
Meciul Flacăra Horezu – CS Comunal Dumbrăviţa va avea loc vineri, 15 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul din Treapt.