sâmbătă, decembrie 5, 2020
Fotbal Național

Vinerea aceasta, Flacăra Horezu va înfrunta, pentru a treia oară în sezonul actual (!!!), lidera Seriei 7

224Vizualizari
În etapa a 5-a a Ligii a III-a, care va avea loc în acest week-end, Flacăra Horezu va evolua în deplasare, în fieful echipei Gaz Metan Mediaş 2. Meciul se anunţă a fi unul foarte greu pentru „olari”, în condiţiile în care, în prezent, adversarii ocupă prima poziţie în ierarhia Seriei 7. Pe de altă parte, alb-negrii au arătat o eficacitate de senzaţie pe teren propriu. Astfel, în ultimele două partide de acasă, echipa antrenată de Bruno Vienescu a marcat nu mai puţin de 13 goluri, după 7-1 cu CSM Jiul Petroşani şi 6-0 cu Gilortul Tg. Cărbuneşti.

Gaz Metan Mediaş 2 are doi „stranieri” în lot

La finele săptămânii trecute, Gaz Metan Mediaş 2 a remizat în deplasare, la Măgura Cisnădie (2-2). În acest duel, „satelitul” a început în următoarea alcătuire: Albert Popa – Andrei Capră, Bogdan Jica, Daniel Pop, George Pătulea, Yael Tiendrebeogo, Nicholas Okoro, Tudor Negrea, Carlo Danciu, Raul Hăjmășan, Mihai Mateș. Din lot mai fac parte Alex Uţiu, Erik Grosz (portari), Cristian Avram, George Ciobanu, Sergiu Bîrză, Thomas Băcilă, Tudor Oltean (fundaşi), Alexandru Socaci, Alin Moldovan, Andrei Doda, Dragoş Iancu, Rareş Dogaru, Sebastian Bârsan (mijlocaşi), Daniel Nicula şi Robert Ţili (atacanţi). Aşa cum se observă, viitoarea adversară a Flăcării Horezu se bazează şi pe serviciile a doi „stranieri”: englezul Nicholas Okoro şi Yael Tiendrebeogo (din Burkina Faso), ambii în vârstă de doar 19 ani. Ultimul dintre aceştia nu va putea evolua contra „olarilor”, deoarece a fost eliminat în minutul 56 al partidei de la Cisnădie.

Meciul din week-end se dispută la Copşa Mică

Altfel, de menţionat mai este faptul că, pentru horezeni, va fi pentru a treia oară în acest început de sezon când vor înfrunta echipa aflată pe primul loc în clasamentul Seriei 7. Prima dată s-a întâmplat acest lucru în etapa a 2-a, cu Viitorul Dăeşti, care era lideră după victoria cu 2-0 în faţa Minerului Costeşti. Ulterior, în runda a 3-a, Adi Popa & Co. s-au deplasat la Cisnădie, pentru meciul cu Măgura, care tocmai preluase şefia. Bilanţul de până acum al „olarilor” cu liderele e unul echilibrat: un succes cu Dăeşti (3-1) şi un eşec la Cisnădie (0-1). Ce va urma?
Meciul Gaz Metan Mediaş 2 – Flacăra Horezu este programat sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15.00, pe Stadionul Comunal „Axente Sever”, din Copşa Mică (Sibiu).