Fotbal Național

Vinerea aceasta, Minerul Costeşti o înfruntă pe CSM Cetatea Tr. Măgurele, pe Stadionul „Brother’s Sport Hub” (ex-Oltchim)

621Vizualizari
Minerul Costeşti a produs una dintre surprizele etapei precedente în Seria a VI-a din Liga a III-a, prin victoria repurtată în deplasare, în faţa echipei Vediţa Coloneşti (2-0). În acest week-end, Marius „Ţeţe” Vlădoi, Laurenţiu Nicolaescu & Co. vor da însă peste o „nucă” şi mai tare, CSM Cetatea Tr. Măgurele.
În runda inaugurală a sezonului, nou-promovata din Teleorman s-a impus, de asemenea, cu 2-0, în fieful grupării Vediţa Coloneşti, deci, cel puţin din acest punct de vedere, „ortacii” vor porni de pe aceeaşi poziţie cu fotbaliştii antrenaţi de Costin Lazăr. Având în vedere că Minerul Costeşti s-a întărit foarte mult faţă de campionatul precedent, iar în plus a primit şi „o infuzie importantă de capital”, echipa vâlceană poate produce o nouă surpriză.
Confruntarea dintre Minerul Costeşti şi CSM Cetatea Tr. Măgurele e programată vineri, 16 septembrie, de la ora 17.00, la Rm. Vâlcea, pe Stadionul „Brother’s Sport Hub” (ex-Oltchim).