Fotbal Național

Vinerea aceasta, Viitorul Dăeşti îşi joacă ultima carte pentru play-off. Adi Popa & Co. ţintesc victoria în meciul cu Măgura Cisnădie

216Vizualizari
După un debut de an cu oscilaţii (a se vedea înfrângerea de la Viitorul Şelimbăr şi remiza cu Gilortul Tg. Cărbuneşti, din Zăvoi), Viitorul Dăeşti şi-a găsit cadenţa, iar în ultimele două runde a bifat două victorii. Una în deplasare (3-2 cu FC Hermannstadt 2), iar alta la Fedeleşoiu (4-1, cu CSM Jiul Petroşani).
În acest week-end, va urma un meci mult mai dificil pentru Adi Popa & Co., în condiţiile în care formaţia vâlceană se va deplasa chiar în fieful viceliderei Seriei 7 din Liga a III-a, Măgura Cisnădie. În tur, sibienii s-au impus la limită la Fedeleşoiu, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Andrei Stoia, în minutul 61.
Fără îndoială, fotbaliştii vâlceni nici nu concep să nu câştige duelul de vineri, 16 aprilie, mai ales că doar victoria contează atâta timp cât încă mai există o umbră de speranţă în ceea ce priveşte clasarea pe locul 2 la finele sezonului regulat. În caz contrar, la remiză, de exemplu, diferenţa de puncte faţă de Măgura Cisnădie ar rămâne tot de 8, care nu va mai putea fi recuperată nici măcar din punct de vedere matematic în ultimele două runde din acest campionat.
Meciul Măgura Cisnădie – Viitorul Dăeşti va avea loc vineri, 16 aprilie, de la ora 17.00.