joi, februarie 25, 2021
Diverse

Vinerea trecută, primarul Viorel Radi a inaugurat noul centru ISU din comuna Buneşti

803Vizualizari

La finele săptămânii trecute, mai precis vineri, 13 decembrie, a avut loc inaugurarea noului centru ISU din comuna Buneşti. Primarul Viorel Radi a avut invitaţi de seamă la acest eveniment, atât din rândul oamenilor politici, cât şi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea. Astfel, la festivitate, au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, prefectul interimar Aurora Gherghina, deputaţii PSD Eugen Neaţă şi Vasile Cocoş.

Primăria Buneşti a alocat 900 de mii de lei pentru această investiţie

Investiţia în acest centru ISU a fost realizată în parteneriat de Consiliul Judeţean Vâlcea şi de Primăria Comunei Buneşti. „Am decis să facem un centru ISU în localitatea noastră după ce am avut o discuţie cu mai mulţi reprezentanţi de la Pompieri şi SMURD. Pentru această investiţie, Primăria Buneşti a alocat, din bugetul local, suma de 900 de mii de lei. Proiectul propriu-zis a cuprins construirea unei clădiri noi, care a fost şi dotată cu mobilierul necesar. Ea a fost predată spre folosinţă către ISU, printr-un proces verbal”, a subliniat primarul comunei Buneşti, Viorel Radi.

La finalizarea proiectului, preşedintele CJV l-a felicitat pe Viorel Radi

„În localitatea Bunești a fost operaționalizat un nou punct de lucru care aparţine ISU Vâlcea. Noua subunitate de pompieri va deservi opt comune din această zonă și va avea în dotare o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere a incendiilor. Siguranța cetățeanului reprezintă o prioritate pentru administrația județeană și îl felicit pe primarul Viorel Radi pentru implicarea sa în demersurile de înființare a acestei subunități ISU la Bunești. Alături de colegii consilieri județeni, am sprijinit, în 2019, mai mult ca oricând, unitatea de pompieri din județul Vâlcea, fiindcă era nevoie să investim mai mult în acest sector. Ne-am făcut datoria față de comunitate, iar anul viitor voi propune un buget care să asigure modernizarea, în continuare, a unitățiilor și spațiilor pe care ISU Vâlcea le mai deține, atât în Rm. Vâlcea, cât și în celelalte localități din județ”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, după evenimentul de la finele săptămânii trecute.