marți, martie 2, 2021
Monden

Vineri, 15 noiembrie, de la ora 20.00, frumoasa Katia şi DJ Joe vor concerta, din nou, la Brothers’ Pub

960Vizualizari

• tot în acea seară, va avea loc şi meciul de fotbal România – Suedia, din preliminariile Euro 2020, care va putea fi urmărit LIVE de toţi clienţii restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu, începând cu ora 21.45

Vinerea aceasta, pe 15 noiembrie, începând cu ora 20.00, Brothers’ Pub va găzdui un nou eveniment muzical de excepţie pentru clienţii fideli. Astfel, potrivit afirmaţiilor lui Marius Voican, proprietarul localului de pe Bulevardul Dem Rădulescu, va fi vorba de încă un recital de vioară al frumoasei Katia, care va fi acompaniată, la platane, de DJ Joe. Aşa cum se cunoaşte, cei doi au concertat şi luna trecută la Brothers’ Pub, când au făcut o atmosferă extraordinară. Intrarea la evenimentul de la sfârşitul acestei săptămâni va fi liberă, rezervările urmând a se face la numărul de telefon 0749-218.897.
De această dată, recitalurile susţinute de Katia şi Dj Joe vor coincide cu meciul de fotbal România – Suedia. Partida decisivă din preliminariile Campionatului European din 2020 va începe la ora 21.45 şi va putea fi urmărită LIVE de toţi clienţii restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu. „Vom începe seara de vineri cu un recital de vioară, după care va urma un concert al lui DJ Joe. Apoi, va fi meciul România – Suedia, extrem de important pentru tricolori. Îi aşteptăm şi de această dată la Brothers’ Pub pe toţi clienţii noştri fideli, pentru a se simţi bine într-un cadru minunat. Va fi o combinaţie inedită de muzică şi fotbal, care sperăm să-i binedispună!”, a subliniat Marius Voican.
Brothers’ Pub a trecut recent printr-un proces de schimbare de look, care s-a produs prin înlocuirea meselor din pergolă. „Acum, e mai mult spaţiu în acea zonă, iar, în plus, prin noua aşezare, am creat şi mai multe locuri pentru clienţi. Pe de altă parte, noile mese sunt şi mai practice”, a încheiat proprietarul restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu, Marius Voican.