duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Național

Viorel Ciofîcă a ajuns la 60 de ani. Antrenorul de la SCM şi-a adus aminte cu plăcere despre perioada în care a evoluat alături de câteva nume mari din fotbalul românesc

418Vizualizari
La începutul anului, pe 13 ianuarie, Viorel Ciofîcă a schimbat prefixul, antrenorul de la SCM Rm. Vâlcea împlinind vârsta de 60 de ani. Fost fotbalist la Chimia Rm. Vâlcea, Sportul Studenţesc şi Gaz Metan Mediaş, acesta a adunat foarte multe meciuri în primele două eşaloane naţionale în anii ’80.
„În cariera mea, am jucat 20 de meciuri în Divizia A, la Chimia Rm. Vâlcea, în timp ce la Gaz Metan Mediaş am jucat ani buni în Divizia B. În plus, am fost component al Sportului Studenţesc, în perioada de glorie a acestui echipe. La vremea respectivă, între anii 1978-1980, am fost coechiperi cu mulţi dintre monştrii sacri ai clubului din Regie, cum ar fi Mircea Sandu, Gino Iorgulescu etc. Pentru echipa din Capitală am avut însă apariţii doar în Cupa României, în fazele superioare, în speţă, din şaisprezecimi încolo, pentru că echipele de Divizia A intrau în competiţie, de regulă, din acea etapă”, şi-a amintit Viorel Ciofîcă.