duminică, aprilie 14, 2024
Administrație

Viorel Herăscu a discutat cu un consultant pe proiecte europene, pentru a-i ajuta pe tinerii din Tetoiu să-și facă propriile afaceri

2.01KVizualizari
Primarul Viorel Herăscu a precizat că vor continua lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare în comuna Tetoiu. Potrivit afirmațiilor sale, se introduce conducta cu apă în satul Budele, urmând apoi intersecția Tetoiu și restul zonelor. De asemenea, se introduce şi sistemul de canalizare în satul Băroiu. Social-democratul a explicat că una dintre cele mai mari provocări ale sale va fi sprijinirea tinerilor să-și demareze afaceri la Tetoiu.
„Foarte mulți tineri au plecat din localitate. E și normal, de vreme ce aici nu mai au ce face, cum să-și construiască un viitor frumos sau să-și întrețină familiile. Mă voi implica mai mult din acest punct de vedere, ca să-i ajut să acceseze fonduri pentru a-și deschide câte o mică afacere la Tetoiu. Am discutat deja cu un consultant pe proiecte europene, pentru a-i consilia în privinţa asta. Sincer, nu îmi place deloc când văd satul românesc atât de îmbătrânit. Este și responsabilitatea noastră, a primarilor, de a face ceva în acest sens. Pe lângă apă, canal, drumuri, grădinițe și școli moderne, avem datoria să ne implicăm și mai mult în viața comunității”, a declarat noul primar din Tetoiu, social-democratul Viorel Herăscu.