luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Județean

Viorel Zamfirache, mulţumit de parcursul echipei Inter Lăpuşata în Liga a IV-a

561Vizualizari

Inter Lăpuşata a avut o comportare bună în Liga a IV-a, în care a terminat sezonul pe locul 4 în play-off-ul Seriei Sud, la doar şase puncte de vicelidera Viitorul Valea Mare. Viorel Zamfirache, antrenorul echipei din comuna administrată de primarul Nicolae Joiţa, s-a declarat mulţumit de clasare şi speră că anul viitor va fi unul mai favorabil. „Suntem mulţumiţi de poziţia ocupată la finele sezonului trecut. Practic, am depins de doar două meciuri pentru a juca barajul de promovare. Vom fi şi în campionatul următor o forţă a acestei divizii! Jucătorii se află acum în vacanţă. Ne vom relua antrenamentele la finele lunii iulie, când vom disputa şi primele meciuri”, a afirmat Zamfirache.

„Italienii” au câştigat turneul amical de Rusalii de la Guşoeni

În ultima rundă din sezonul recent încheiat, „italienii” din Lăpuşata au înfruntat-o pe CS Guşoeni, în faţa căreia s-au impus cu 3-2. Meciul a avut loc pe terenul formaţiei adverse şi a contat pentru competiţia amicală desfăşurată pe 16 iunie, de Rusalii, în localitatea administrată de primarul Nicolae Concioiu. La acel turneu, s-a mai disputat şi meciul CS Şuşani – Luceafărul Pesceana (5-1), care a contat pentru Seria Sud a Ligiia a V-a. După aceea, învinsele s-au duelat în finala mică, iar CS Guşoeni a trecut cu 4-0 de Luceafărul Pesceana, în timp ce învingătoarele au jucat în finala mare, încheiată cu 1-0 pentru Inter Lăpuşata, în faţa celor de la CS Şuşani. Din lipsă de timp, finalele au durat doar câte două reprize de 25 de minute fiecare. „Ne-a bucurat trofeul pe care l-am câştigat la Guşoeni, cu prilejul Zilei Comunei, deoarece a fost o confirmare a valorii noastre”, ne-a mai precizat antrenorul Viorel Zamfirache.
La Guşoeni, primarul Nicolae Concioiu a fost o gazdă bună pentru toţi cei ce au participat la sărbătoarea comunei, iar ospitalitatea sa a fost apreciată cum se cuvine de invitaţi. Cele trei echipe clasate pe podium la competiţia amicală de fotbal au primit cupe şi medalii, în timp ce formaţia de pe locul 4 a câştigat medalii şi o minge. Fesivitatea de premiere a fost onorată de prezenţa noului preşedinte al AJF Vâlcea, Adrian Comănescu.