luni, aprilie 12, 2021
Politică

Virgil Pârvulescu a sugerat, cu zâmbetul pe buze chiar, că ar putea fi primar în Râmnic. PNL și USR îl pot împiedica pe Gutău să mai arunce cu banii publici ca la lăutari!

2.1KVizualizari
Invitat la o emisiune de pe Antena 3 Vâlcea, Virgil Pârvulescu, viitorul viceprimar al Râmnicului din partea PNL, a declarat că a bătut palma cu liderul USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu, pentru a pune în aplicare un plan comun de dezvoltare a municipiului. Deși a pierdut bătălia pentru funcția de primar, Virgil Pîrvulescu nu a părut deloc afectat de rezultatul obținut în Râmnic și a zâmbit pe toata durata emisiunii. Ba mai mult, el a oferit răspunsuri prompte la toate întrebările incomode ale moderatoarei, negând inclusiv că ar fi interesat să-l dea jos pe președintele organizației județene a PNL, Cristian Buican. Ba chiar a spus ceva foarte interesant: că poate fi un viceprimar cu atribuții de primar, adică un primar interimar. Asta, bineînțeles, în cazul în care edilul Mircia Gutău va face o nouă boacănă. Maybe yes, maybe no! Sincer, 4 ani trec foarte greu, mai ales ca primar la Rm. Vâlcea, unde tentațiile sunt uriașe!
„Nu mai putem da timpul înapoi, dar o alianță PNL-USR putea câștiga alegerile în Râmnic. Cei care nu au mers la vot voiau o alianță a noastră! Acum e tardiv să mai facem ceva, însă putem pune în practică toate proiectele noastre. Am pierdut alegerile și pentru că nu m-am făcut înțeles prea bine de către electorat. Aici, eu sunt vinovat! Dar știu că orice greșeală se poate repara. O să fac Delta Parcul promis, dar și salariul minim de 3000 de lei. Da! Nu voi mai accepta ca Primăria să facă lucrări doar pe datorii. Vrem fonduri europene, nu îndatorarea excesivă a cetățeanului. Nu vreau să nu avem niciun ban în buget și să facem lucrări la foc automat”, a explicat, printre altele, Virgil Pârvulescu, mereu cu zâmbetul pe buze.
E clar aşadar că cea mai mare problemă a administrației locale o reprezintă, de ani buni, cheltuirea banului public. Iar asta poate fi controlată și de alianța PNL-USR la Consiliul Local, care să stopeze cumva aruncarea banilor publici ca la lăutari…