miercuri, ianuarie 20, 2021
Handbal

Virgil Pîrvulescu, viceprimarul PNL al Râmnicului, anunță un scenariu negru pentru conducerea SCM: Din 10 milioane buget, 4 milioane sunt pe cheltuieli adiacente. E normal să se teamă de adevăr, de vreme ce…

1.82KVizualizari
Virgil Pîrvulescu, viceprimarul PNL al Râmnicului, a comentat starea de nervozitate maximă din cadrul structurii de conducere a clubului SCM Rm. Vâlcea, care, mai nou, a început să lanseze acuzații grave în mediul online, potrivit cărora Alianța pentru Râmnic (PNL și USR PLUS) ar urmări desființarea echipei de handbal feminin. Liberalul a precizat că există o teamă uriașă în ceea ce privește controlul financiar care se află în desfășurare, de vreme ce cheltuirea bugetului este o mare nebuloasă, pe cale de a fi făcută însă public.
„SCM a avut un buget de 10 milioane de lei, din care 6 milioane au fost pentru salarii, iar diferența, de 4 milioane, pe cheltuieli adiacente. Noi asta ne dorim, să vedem pe ce s-au cheltuit cele 4 milioane. Și bănuim deja… E vorba de banii râmnicenilor, din taxe și impozite, care trebuie cheltuiți cu maximă responsabilitate, mai ales în aceste vremuri deosebit de grele. Oamenii ne felicită pentru că am ales să facem acest control financiar, chiar dacă cei de la SCM (și nu mă refer aici la antrenori sau jucătoare) sunt disperați. Domnul Verigeanu a dat un comunicat în care mă atacă furibund, de teamă că, probabil, banii nu s-au cheltuit așa cum trebuie și va urma furtuna. Poate că se va lăsa urât la final, dar nu vrem să dăm mai multe informații până ce nu se va finaliza controlul financiar. Jucătoarele și staff-ul tehnic nu trebuie să își facă griji. Echipa va continua să joace cel puțin la același nivel. Bani de salarii vor fi în continuare! Nu echipa este de vină pentru situație, pentru că și-a făcut bine treaba pe teren și îi mulțumim pentru asta. Noi vrem performanță, dar una în care banul public să fie drămuit legal. Am fost atacat permanent în ultima perioadă, de teamă, repet… Dar lumea va ști în curând adevărul de la SCM. Nu e normal să fie tot felul de angajați aiurea la club, care doar își primesc salariile. E mare disperare din partea lor!”, a comentat viceprimarul PNL al Râmnicului, Virgil Pîrvulescu.