joi, februarie 25, 2021
Sporturi

VOLEI / CNMB a pierdut ambele meciuri din Bănie

492Vizualizari

La finele săptămânii trecute, echipele de volei ale Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” au disputat, în deplasare, meciurile din cadrul etapei a 3-a a Campionatului Naţional de juniori şi junioare. Ambele au evoluat la Craiova, împotriva formaţiilor similare ale Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu”. Atât voleibaliştii antrenaţi de Marius Mărgărit, cât şi fetele pregătite de Denisa Stoicănescu, au avut o comportare admirabilă în aceste dueluri, chiar dacă, la final, victoriile au revenit echipelor mai valoroase din Bănie. Cele două meciuri s-au încheiat cu scorul de 3-0 pentru CNNT Craiova. Băieţii au cedat cu 25-13, 25-14, 25-13, iar echipa Denisei Stoicănescu a obţinut, în total, 48 de puncte, scorul pe seturi fiind 25-12, 25-14 şi 25-22 pentru doljence.

Duminica aceasta, şi echipele de cadeţi şi cadete vor juca în deplasare

Juniorii şi junioarele de la CNMB vor sta în următoarea rundă, care e programată peste două săptămâni, mai precis duminică, 10 noiembrie. Formaţiile vâlcene vor mai juca din nou în campionat abia pe 24 noiembrie, când băieţii vor primi, pe teren propriu, vizita echipei CSŞ Caransebeş, în timp ce fetele vor înfrunta, tot în Sala Capela, pe LPS Viitorul Piteşti.
Week-end-ul acesta, va fi rândul echipelor de cadeţi şi cadete de la „Mircea cel Bătrân” să evolueze în Campionatele Naţionale de volei, ambele în deplasare. Astfel, duminică, 3 noiembrie, elevii lui Marius Mărgărit vor juca în fieful grupării CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu, iar fetele Romaniţei Nicolau vor merge în Bănie, pentru meciul cu ACS Volei Craiova.