vineri, iunie 5, 2020
Sporturi

VOLEI / Din motive medicale, băieţii de la CNMB nu vor mai participa la faza zonală a ONSŞ pentru licee

91Vizualizari
Pe 30 ianuarie, echipa de băieţi a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a triumfat în faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la volei pentru licee. Vâlcenii ar fi trebuit să evolueze mai departe în faza zonală a competiţiei, care e programată chiar în acest week-end, pe 6-7 martie, la Craiova. Antrenorul Marius Mărgărit a anunţat însă că, din motive medicale, formaţia sa nu va mai face deplasarea în Bănie.
„Din păcate, trei dintre jucătorii noştri sunt bolnavi şi nu ar putea juca la Craiova, aşa că am ales să nu mai facem deplasarea. La acest nivel de vârstă, Craiova porneşte oricum ca mare favorită, iar ca să ne ducem în Bănie cu efectivul incomplet şi să facem doar act de prezenţă chiar nu are rost! Nu mai cheltuim aiurea nici banii, care oricum sunt foarte puţini! Pentru câţiva dintre băieţi, ar fi un efort prea mare să joace pe 6-7 martie la Craiova, iar pe 8 martie în campionat, cu echipa de cadeţi. Nu mai are rost să forţăm lucrurile, mai ales că de două luni am făcut antrenamente doar cu jumătate de efectiv, mulţi jucători fiind gripaţi”, ne-a declarat Marius Mărgărit.
Deocamdată, încă nu se ştie dacă şi echipa de fete antrenată de Denisa Stoicănescu şi Romaniţa Nicolau îşi va anula prezenţa la turneul zonal al ONSŞ din Bănie, care e programat peste două săptămâni.