Sporturi

VOLEI / Final de sezon şi pentru cadeţii pregătiţi de Marius Mărgărit. CNMB a înfruntat echipa din Câmpulung, la Rm. Vâlcea

302Vizualizari
Echipa de cadeţi de la CNMB a pierdut cele două meciuri pe care le-a disputat în luna februarie, în Campionatul Naţional de volei. Pe 9 februarie, elevii lui Marius Mărgărit au fost învinşi cu scorul de 3-1 (pe seturi: 13-25, 25-17, 25-19, 25-16), în Sala Capela, de CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu. Ulterior, pe 23 februarie, voleibaliştii vâlceni s-au întors cu „tolba goală” din deplasarea de la CSŞ Blaj, unde au pierdut cu 3-0 (pe seturi: 25-11, 25-20, 25-5).
Pe 8 martie, echipa vâlceană a avut un examen la fel de greu ca şi precedentele două, chiar în faţa propriilor suporteri, în compania formaţiei argeşene CSŞ „Dinicu Golescu” CPL Câmpulung Muscel. Partida s-a disputat duminică, 8 martie, şi a fost ultima din acest an competiţional. Gruparea antrenată de Marius Mărgărit a avut o evoluţie bună în acest duel, a obţinut numeroase puncte, dar la final a trebuit să se recunoască învinsă, cu scorul de 3-1 (pe seturi: 25-15, 25-16, 23-25, 25-18).
Cadeţii de la CNMB au încheiat sezonul pe ultimul loc (5) în Seria C, fără nicio victorie în cont şi cu minus 3 puncte. Penalizarea a survenit în urma înfrângerii la „masa verde” cu CNNT Craiova, din etapa a 2-a, când Liviu Şerbănescu s-a accidentat grav în timpul meciului, iar formaţia vâlceană nu a mai putut alinia doi jucători cu talie pe teren, cum se prevede în regulamentul FR Volei. Pe primele trei poziţii s-au clasat CSŞ Blaj (24 de puncte), CSŞ „Dinicu Golescu” CPL Câmpulung Muscel (17) şi CNNT Craiova (16), care vor evolua mai departe la turneul semifinal, în timp ce CSŞ Caransebeş Oţelul Roşu a terminat pe locul 4, cu 12 puncte.