vineri, octombrie 23, 2020
Sporturi

VOLEI / Una rece, alta caldă, pentru junioarele de la CNMB!

473Vizualizari

Una rece, alta caldă, pentru echipa de junioare de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”! Tinerele voleibaliste antrenate de Denisa Stoicănescu au pierdut un meci şi au câştigat altul, luna aceasta, în Campionatul Naţional de volei pentru junioare. Astfel, duminică, 8 decembrie, în ultima rundă din tur, vâlcencele au fost învinse de CS Dacia Mioveni 2012 cu scorul de 3-0 (pe seturi: 25-10, 25-10 şi 25-21). Ulterior, duminică, 22 decembrie, a urmat partida cu CSŞ Tg. Jiu, din deplasare, în faţa căreia CNMB a reuşit să se impună cu 3-1 (pe seturi: 25-20, 25-19, 24-26, 25-15). Aşa cum se cunoaşte, acelaşi scor s-a consemnat şi în tur, când CNMB a trecut de gorjence în Sala Capela, rezultatul pe seturi fiind 25-9, 25-16, 23-25, 25-12.

Partida de la Tg. Jiu, cu echipa gorjeană, a avut aceeaşi desfăşurare ca şi cea din tur, din Sala Capela

„Elevele mele au evoluat bine în ambele meciuri, în ciuda înfrângerii de la Mioveni. Am obţinut multe puncte în fieful liderei clasamentului! Cele 21 de puncte câştigate în setul 3 la Mioveni s-au datorat şi faptului că oficialii argeşeni au produs nişte schimbări în lot, odihnind câteva dintre titulare. În ceea ce priveşte partida de la Tg. Jiu, aceasta a semănat ca desfăşurare cu cea din tur, din Sala Capela. Am condus cu 2-0, am pierdut al treilea set la mare luptă, iar apoi ni l-am adjudecat pe cel de-al patrulea foarte clar. La Tg. Jiu, la 24-24, am pierdut două mingi la rând şi am cedat setul 3. După aceste două meciuri, ţin să le remarc pentru evoluţia lor pe toate jucătoarele. Toate cele nouă care au intrat pe teren şi-au făcut datoria cu brio”, a afirmat Denisa Stoicănescu.

Denisa Stoicănescu a avut la dispoziţie doar nouă jucătoare pentru meciurile de la Mioveni şi Tg. Jiu

Antrenoarea echipei de junioare de la CNMB a avut la dispoziţie, în aceste ultime două meciuri din 2019, doar nouă jucătoare, restul fiind bolnave. Astfel, pentru formaţia din Sala Capela au evoluat Alexandra Popa (căpitanul echipei), Crina Dobrotă, Irma Ispas, Carina Rabacu, Clara Ghiţescu, Ioana Teodorescu (recuperată la timp pentru partida de la Tg. Jiu), Mădălina Duţu, Teodora Niţu (libero) şi Emilia Păun. „Ca şi în partida cu LPS Viitorul Piteşti, în jocurile de la Mioveni şi Tg. Jiu ne-am bazat, din nou, pe Emilia Păun, ea fiind de regulă componentă a echipei de cadete de la CNMB, antrenată de Romaniţa Nicolau. Pe de altă parte, le mai avem în lot pe Patricia Iepure, Ana Pomană şi Ştefania Roşca, dar acestea au fost accidentate în ultima perioadă. Sperăm să fie apte din nou de joc din luna ianuarie”, a încheiat Denisa Stoicănescu.