vineri, iunie 5, 2020
Fotbal Diverse

Vor mai fi Messi, Ronaldo și ceilalți supercampioni la fel de buni chiar și după 5-6 luni de pauză? Vezi ce răspunde un fost divizionar A din Vâlcea…

171Vizualizari
Nu se știe, deocamdată, când vor reîncepe La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 și celelalte campionate tari din Europa. Am putea rămâne fără fotbalul-spectacol chiar și 5-6 luni, în contextul actualei pandemii cu COVID-19. Nu e deloc de glumit, mai ales că mulți specialiști susțin că, acum, Italia și alte țări din Vest trag ponoasele proastei gestionări a situației, când au lăsat sute de mii de spectatori pe stadioane și, prin urmare, s-a creat un focar uriaș. Întrebarea e: vor fi Messi, Ronaldo și alți mari fotbaliști la fel de buni, chiar și după luni de pauză? Răspunsul vine chiar de la Dorin Rădoi, care locuieşte acum în Anglia.
„La Messi, Ronaldo și ceilalți, e talent. Adică, poți să dormi o juma’ de an, că tot ești, apoi, number one. Îți trebuie doar un meci să-ţi revii, după care ești ca nou. În plus, ei au terenuri propii de antrenament şi săli de forță, adică toate condițiile pentru a fi campioni şi pentru a se menţine în formă. Dar, mai întâi, e vorba de genetică. La noi însă, va fi jale. Mai ales la județ și în Ligile a 2-a și a 3-a. Le vor crește burţile jucătorilor! Eu, în schimb, am dat jos patru kilograme și continui bătălia cu cântarul. Mă antrenez intens, dacă tot m-au cam luat prietenii la bășcalie, că am înghițit mingea. Peste ceva timp, vor vedea un Dorin Rădoi mult mai în formă!”, a declarat fostul divizionar A.