marți, mai 17, 2022
Monden

Vrei ca evenimentul din viața ta să fie de poveste? Vino între 8-10 aprilie la Paradis „Royal” și află tot ce vrei de la târgul de evenimente…

749Vizualizari
Pe 8, 9 și 10 aprilie, conducerea companiei Paradis va organiza, la sala de evenimente “Royal”, cea de-a treia ediție a Târgului de evenimente Paradis. Anul acesta, după ridicarea restricțiilor, nunțile, botezurile, dar și alte momente deosebite din viața cuplurilor se vor putea organiza la capacitate maximă. Astfel, la Paradis Royal, vei avea șansa inclusiv să faci o degustare de meniuri, dar și să alegi aranjamentele, muzica, vestimentația, precum și alte servicii de cea mai înaltă calitate.
„Acest târg, programat week-end-ul acesta, este ca o prefață a evenimentelor pe care le vom găzdui după sărbătorile pascale: nunți, botezuri, aniversări și nu numai. Îi așteptăm pe toți cei interesați să aleagă serviciile noastre și ale colaboratorilor noștri, să vadă ce le putem pune la dispoziție. De la an la an, compania Paradis a făcut tot posibilul să vină cu surprize noi clienților, să ducă serviciile la cel mai înalt nivel. Cu acest prilej, cei care vor alege să-și organizeze evenimentul într-una dintre sălile noastre, vor primi discount-uri generoase… Întotdeauna, satisfacția celor care ne trec pragul este cea mai importantă pentru noi. Tocmai de aceea, în peste 25 de ani de când activăm în domeniu, am făcut eforturi să ne ridicăm la cele mai înalte standarde”, a declarat Lucian Niță, co-administratorul Paradis Resort.