luni, decembrie 6, 2021
Handbal

Week-end negru pentru handbalul românesc, în faţa celui din Ungaria. Vâlcea şi Bucureşti, bătute de Audi ETO Gyor şi FTC Budapesta!

184Vizualizari
După dezastrul de la Campionatul European din Danemarca, unde naţionala României s-a clasat doar pe locul 12 (cel mai slab din istorie!), lucrurile nu merg prea bine nici la nivel de echipe de club. Week-end-ul trecut, cele două formaţii care reprezintă ţara noastră în Liga Campionilor, SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti, au pierdut primele meciuri jucate în 2021, ambele fiind învinse de cele două formaţii din ţara vecină, Ungaria.
Vâlcea „a luat-o rău de tot pe cocoaşă” chiar în Sala Traian, într-un meci fără istoric, formaţia antrenată de Gabor Danyi (FOTO) impunându-se cu scorul de 37-20. În schimb, echipa din Capitală a fost înfrântă în deplasare, de FTC Rail-Cargo Budapesta, cu 31-27. Elevele lui Adrian Vasile au condus însă cu 16-14 la pauză, iar la începutul reprizei secunde au avut chiar trei goluri în plus (17-14), însă jucătoarele antrenate de Gabor Elek au întors jocul în favoarea lor până la final.