Monden

Week-end-ul acesta, Brother’s Pub sărbătoreşte Ziua Femeii! Nu rataţi evenimentul din 6 martie!

756Vizualizari
Luna martie este dedicată femeii, iar Brother’s Pub va organiza un super-eveniment artistic pentru reprezentantele sexului frumos, denumit cât se poate de sugestiv, „Spring Party” – „for All the Ladies” (petrecere de primăvară pentru toate doamnele!), aşa cum se spune în prezentarea de pe Facebook.
Spectacolul va avea loc duminică, 6 martie, cu două zile înainte de Ziua Femeii, şi va deschide seria din acest an a evenimentelor ce vor avea loc la restaurantul de pe Bulevardul Dem Rădulescu. Amfitrionii show-ului vor fi Mario Percussion şi Tudor Deejay, care vor avea rolul de a-i binedispune pe clienţii fideli cu un repertoriu de vis, într-o atmosferă unică. Pentru rezervări, sunaţi la numărul de telefon 0749-218.897. Aici, toţi suntem prieteni!

Ca de obicei, clienţii au posibilitatea de a comanda şi de acasă delicioasa pizza marca Brother’s Pub, cât şi celelalte mâncăruri din meniu, apelând numărul de telefon 0721-920.597 sau online, prin aplicaţiile Foodify, Glovo, Papadream, Takeaway şi Tazz.