miercuri, iulie 28, 2021
Monden

Week-end-ul acesta, DIANA vă invită la Brezoi, la un super-festival aniversar! Taxi, Zdob și Zdub, Bosquito – printre invitații de marcă ai evenimentului din perioada 9-11 iulie

123Vizualizari
DIANA a sărbătorit 30 de ani de la înființare în 2021, iar cu acest prilej reprezentanții companiei au pregătit un frumos spectacol aniversar, la care sunt invitați să participe cât mai mulți vâlceni. Este vorba de evenimentul #LetsMEAT@theFestival, ce va avea loc în acest week-end, în perioada 9-11 iulie, în Summer Camp Brezoi. Manifestarea e organizată de DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri și Aby Stage Events, în parteneriat cu Primăria Orașului Brezoi și cu sprijinul Asociației MENTOR ROCK.
Reprezentanții companiei DIANA au precizat că festivalul va reprezenta o frumoasă întâlnire cu muzica de calitate, în condițiile în care, pe scena amplasată în aer liber, la Brezoi, vor urca nume importante din show-biz-ul românesc: Mash Up Band, Antract, Taxi (vineri, 9 iulie), Lupii lui Calancea, Zdob și Zdub (sâmbătă, 10 iulie), Fără Zahăr, Bosquito și White Mahala (duminică, 11 iulie).
„Dincolo de măști, împărtășim aceleași emoții, același dor de scenă și de zâmbete! Aniversăm 30 de ani DIANA cu o explozie de ritmuri vibrante și momente de neuitat. Un fusion excelent de muzică live, entertainment și oameni frumoși! So… #LetsMEAT@theFestival, între 9 și 11 iulie, în Summer Camp Brezoi, pentru un maraton muzical grandios”, se spune în prezentarea super-evenimentului care va avea loc în acest week-end.

Fidelitatea pentru brandul DIANA, răsplătită cu discount-uri de 30 la sută la cumpărarea de bilete și abonamente

Iubitorii muzicii bune beneficiază în continuare de discount-uri semnificative (de 30 la sută!) la achiziționarea biletelor (pentru fiecare zi în parte) sau a abonamentelor (pentru toată perioada 9-11 iulie). Acestea pot fi cumpărate de pe site-ul iabilet.ro, conform instrucţiilor oferite de reprezentanţii companiei. Astfel, pentru a beneficia de reducere, e nevoie ca toți cei ce doresc să fie prezenți în Summer Camp Brezoi, la #LetsMEAT@theFestival, să urmeze câțiva pași simpli, în care sunt invitați să-și confirme și fidelitatea pentru brandul DIANA.
„Biletele și abonamentele sunt disponibile la: https://www.iabilet.ro/bilete-let-s-meat-festival-63847, și pot fi achiziționate la doar 30 % din preț, cu câteva click-uri:
1. Like paginii de Facebook @DIANAAbatorsiFabricadeMezeluri și share evenimentului #letsMEAT@theFestival;
2. Follow contului de Instagram @dianaabatorsifabricademezeluri;
3. Trimiți printscreen cu dovada în mesaj privat pe oricare dintre conturile de mai sus;
4. Opțional, distribui postarea de eveniment în Story, cu tag.
În maximum 12 ore primești codul unic cu care poţi achiziționa abonamentul pentru toate cele 3 zile de festival cu 100 de lei și biletele pentru o zi cu 50 de lei”, a transmis compania DIANA.