marți, decembrie 1, 2020
Handbal

Week-end-ul acesta, elevele lui Florentin Pera merg în „infernul” din Moraca Sport Center

130Vizualizari

• meciul Buducnost Podgorica – SCM Rm. Vâlcea se dispută sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20.00

Eşecul drastic din Franţa (24-37), de sâmbătă, 12 octombrie, nu schimbă cu nimic datele problemei pentru SCM Rm. Vâlcea, care are în continuare şanse reale de a se califica în Main Round-ul Ligii Campionilor. În acest sens, celălalt rezultat înregistrat în cea de-a doua etapă a Grupei C (Buducnost Podgorica s-a impus clar în Germania, cu 30-23, în faţa formaţiei Bietigheim) le cam ajută pe handbalistele lui Florentin Pera, care îşi menţin avantajul de două puncte luat în faţa nemţoaicelor încă din primul meci, din Sala Traian.
Echipa vâlceană va disputa următoarea partidă în grupele Ligii Campionilor la sfârşitul acestei săptămâni, când SCM va evolua tot în deplasare, de această dată în Muntenegru, în fieful formaţiei Buducnost Podgorica. Partida din Moraca Sport Center, care va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20.00, se anunţă a fi, din nou, una infernală.

Buducnost Podgorica a câştigat clar cele două meciuri amicale directe din luna august

Aşa cum se cunoaşte, SCM Rm. Vâlcea s-a mai duelat cu campioana din Muntenegru şi în perioada de pregătire de vară, în două partide amicale. Ambele meciuri au avut loc tot în Moraca Sport Center, de la Podgorica, iar elevele lui Dragan Adzic s-au impus fără drept de apel de fiecare dată. Pe 10 august, Buducnost a triumfat cu scorul de 33-27 (după 21-12, la pauză), iar ulterior, pe 11 august, a învins chiar mai clar, cu 28-19 (după 16-9, la pauză). Altfel, de precizat este şi faptul că viitoarea adversară a SCM-ului a câştigat de două ori Liga Campionilor, în 2012 şi 2015.

Rezultatele şi marcatoarele echipei Buducnost Podgorica, în precedentele două meciuri din Liga Campionilor:

• Sâmbătă, 5 octombrie:
Buducnost Podgorica – Brest Bretagne 32-35 (17-16)
Au marcat: Djurdjina Jaukovic (8 goluri), Majda Mehmedovic (6), Jovanka Radicevic (6), Milena Raicevic (6), Barbara Lazovic (4), Matea Pletikosic (1) şi Marina Rajcic – portar (1)

• Duminică, 13 octombrie:
Bietigheim – Buducnost Podgorica 23-30 (12-14)
Au marcat: Djurdjina Jaukovic (7 goluri), Majda Mehmedovic (7), Tatjana Brnovic (4), Barbara Lazovic (4), Jovanka Radicevic (4), Milena Raicevic (3) şi Sanja Vujovic (1)